machetedidactice.com

Aventurile lui Podkin continuă

Am aflat întâmplător că personajele dintr-o carte foarte îndrăgită de noi își continuă aventura. Pe final de an 2019 făceam cunoștință cu Podkin, un iepuraș curajos, care e nevoit să treacă alături de cei dragi lui prin tot soiul de întâmplări care mai de care mai periculoase pentru a înfrunta Hapliii, un soi de forțe malefice.
Podkin este personajul principal genial și sunt sigură că fiecare copil va iubi felurile sale amabile și sensibile, vitejia și încrederea sa în ceilalți. Începutul nu-l favorizează pentru că este zugrăvit ca fiind un școlar leneș care încearcă să lipsească de la lecții, dar se transformă într-un lider plin de resurse, care într-o bună zi ar putea deveni șef ca tatăl său.
Am parcurs această carte, prima dintr-o serie ce avea să urmeze, atât eu cât și Luca, cu mare bucurie într-o atmosferă specială, așa cum este cea de dinainte de Crăciun.

„Legenda lui Podkin O Ureche” de Kieran Larwood

Următoarele două cărți ale seriei le-am luat în limba engleză, ele nefiind traduse la acea oră în limba română. Acum sunt și puteți citit liniștiți că nu veți fi întrerupți din acțiune.

„The Gift of Dark Hollow” by Kieran Larwood

„The Beasts of Grimheart” by Kieran Larwood

Luna trecută, pe data de 7 octombrie făceam următoarea notificare: Pentru că acum am aflat că în cazul cărților scrise de #KieranLarwood, cele cu Podkin a apărut volumul 6, am grăbit căutările pentru a vedea unde găsim volumul 4 și 5 și am avut succes. Pe Books Express comanda a fost lansată, e drept în limba engleză, ultima nefiind disponibilă încă. 

Iar pe 4 noiembrie, cărțile mult așteptate au sosit.

 

Luca a fost foarte încântat de modul în care s-a prezentat coletul, cei de la Books Express fiind foarte atenți la detalii. E o bucurie atunci când găsești aceste artificii lângă cărțile pe care le-ai așteptat atâta vreme!

   

După ce le-a analizat în stilul lui caracteristic, a declarat că le va citi tot în luna decembrie, dorind a păstra atmosfera atât de îndrăgită. În serie sunt acum 6 cărți însă pe ultima, abia apărută în Marea Britanie nu am putut-o cumpăra, negăsind-o pe nici un site. Poate ne ajută Răzvan să ajungem la ea.

Dacă nu știți ce bucurie poate să-ți ofere o carte, faceți acest exercițiu. Există posibilitatea să nu vă dați seama din prima cum stă treaba, dar pe parcurs, dacă perseverați, veți avea parte de cele mai alese trăiri. Zău așa, nu mint deloc!

Lasă un răspuns

%d