machetedidactice.com

Machete didactice – Dacă este primăvară, vă propun o ofertă la machetele didactice

Pentru primăvara aceasta, poate v-ați gândit că este necesar să vă primeniți clasele, grupele… sufletele.

Iar eu am spus că ar fi de bun augur, atât pentru mine, cât și pentru voi, o ofertă la machetele confecționate de mine.

În ce constă oferta? Păi la 2 machete comandate, a treia este cadou. 

Care dintre ele este cadou? Cea care are prețul cel mai mic. Așadar, aceasta este oferta mea, iar perioada de primire a comenzilor este până la sfârșitul lunii martie.

M-ar bucura grozav dacă ar trebui să confecționez ceva nou, ceva inedit sau cine știe ce idei mai aveți dumneavoastră.

Machetele le pot face în orice dimensiune și pot reprezenta ceea ce vă este de trebuință pentru: înfrumusețarea grupelor sau machete pentru scenete, materiale pentru Școala altfel ori decoruri pentru povești, planșe pentru biologie, geografie, matematică sau limba română. Deasemenea aceste machete pot completa, într-un mod strălucit, lecțiile de grad, cercurile pedagogice sau orice altă activitate deosebită care poate fi desfășurată și acasă.

Vă rog să vă uitați pe cele care sunt postate pe acest blog, poate vă inspiră sau vă face vreuna cu ochiul. Deasemenea, rog seriozitate pentru că așa mă comport și eu. Sunt parolistă, onorez comenzile așa cum am promis și dau toate detaliile necesare unei înțelegeri clare. Trebuie să recunosc faptul că pun muuulte întrebări, dar numai așa pot înțelege cât mai clar ce anume trebuie să confecționez.

Poate ar trebui să atașez niște imagini, și am s-o și fac, însă le voi alege la întâmplare, pentru că fiecare machetă îmi este dragă și fiecare are o poveste.

calut-mare-4  dsc_0136  dsc_4607

dsc_4609  dsc_4707

dsc_4807

dsc_6356

dsc_9761

dsc_9877-e1408043333835

img904

Am o singură rugăminte: să dați share acestei postări, poate așa voi putea fi de folos mai multor dascăli, mămici, tătici. Și eu lor, dar și ei mie! 🙂

Aștept provocările dumneavoastră și vă mulțumesc anticipat. ^_^

P.S. Datele de contact sunt afișate pe blog.

Lasă un răspuns

%d