machetedidactice.com

Jumătate femeie – jumătate anotimp

Anotimpurile au fost reprezentate de-a lungul timpului în fel și chip. Sunt atât de versatile încât cred că modul în care vor desenate/pictate/sculptate nu se va epuiza niciodată minunându-ne din când în când de înfățișarea pe care o pot avea și la care nu ne-am gândit nici o secundă.


(sursa foto: aici)


(sursa foto: aici)


(sursa foto: aici)


(sursa foto: aici)

Dacă e vorba despre reprezentări potrivite pentru sălile unde-și desfășoară copiii activitatea, fie ele de grădiniță ori școală, reprezentările îmbracă alte forme destinate înțelegerii lor.

Le-am reprezentat și eu în multe feluri, astăzi dorind a vă aduce în atenție unul dintre ele, care nu este tocmai preferatul meu. Este vorba de femeia anotimp, cunoscută ca Zâna anotimp, confecționată fiind dintr-un element fix, trupul, capul și membrele superioare pentru ca partea de jos să fie mobilă, alcătuită doar dintr-o fustă amplă care are fiderite culori și elemente (frunze, flori, fulgi de zăpadă) atașate pe ea funcție de ceea ce reprezintă.

O altă reprezentare de acest gen s-a cerut acum iar eu m-am străduit s-o meșteresc cât mai bine.

Anotimpurile se succed în viața noastră însă nici unul nu seamănă cu altul. Să ne bucurăm de ele și să le trăim la intensitate maximă alegând tot ce este mai vibrant și bun de pus la păstrat în albumul personal.

Lasă un răspuns

%d