machetedidactice.com

Machete didactice – Hai primăvară, hai vino!

Mare forfotă astăzi, peste tot. Am înțeles că și ieri ar fi fost la fel, însă cum nu am putut ieși, nu am avut cum privi.

Dar la școală, de dimineață, era ca în furnicar. O sumedenie de băieței împărțeau fel de fel de atenții colegelor. Care cu bomboane, care cu câte un fir de ghiocel, care cu ce-a reușit să-i pună mama de dimineață când a plecat spre școală.

Pe mine m-a întâmpinat Leo, la fel ca-n fiecare dimineață (aproape), iar urarea lui m-a bucurat. I-am pregătit și lui Luca câte ceva să servească fetițele din clasă, și la un moment dat, una dintre ele a venit să mă întrebe dacă: „e de post?”. N-am știu ce să-i spun, pentru că nu mă așteptam la așa întrebare.

Mă uitam la acești mici băieței și la exercițiul lor de a dărui, de astăzi. Nu am putut să nu mă întreb cum va arăta peste 10 ani. Chiar așa, cum va arăta?

În rest, cred că este prima primăvară în care mă simt obosită. Astăzi am simțit acut această senzație. Poate din cauza faptului că am fost extrem de solicitată în ultimele zile sau poate… . Nu am suferit până acum de vestita astenie de primăvară și îmi doresc să nu mă apuce acum, când tocmai ce mă complimentam că „ce puternică sunt!” 🙂

Materiale martie 20154

Aștept cu mare nerăbdare să dea firul, parcă nu mai am răbdare. Vreau să apară verdele și să cânte păsărelele. Să mă pot uita, în voie, la tot soiul de gângănii. Și să mă bucur. Să mă bucur de lucruri mărunte, care nu costă nimic. Poate în asta și constă capacitatea lor de a transmite bucurie, pentru că sunt prețioase fără a avea preț 🙂

Așadar, hai primăvară, vino! Adu cu tine aer proaspăt și multă inspirație!

Materiale martie 20153

Lasă un răspuns

%d