machetedidactice.com

Calendar de Advent 2020, a noua zi

În această zi tradițiile au fost la loc de cinste asta pentru că în cartolină era ascunsă o propoziție despre acest subiect.

Fără putință de tăgadă, luminițile sunt cele mai îndrăgite asta și pentru că ele dau o stare de bine total, bucurie, liniște, căldură și sărbătoare.

Dacă e să răspund eu, pentru mine realizarea Calendarului de Advent reprezintă tradiția ultimilor 8 ani, de când îl fac nu numai pentru Luca. Și împodobirea bradului este o tradiție, el fiind nelipsit din nicio casă în care am trăit până acum. De-a lungul anilor am împodobit brazi pe care la momentul respectiv i-am considerat cei mai frumoși. Ornamentele au fost diferite cu excepția celor personalizate primite de copii. Abia aștept să-l împodobim și în acest an, lucru care se va întâmpla mai repede ca de obicei având în vedere nebunia cu pandemia.

Cât despre ce culori va avea în el voi vedea la momentul potrivit. Ah! și va fi neapărat brad natural pentru că toată copilăria mea am avut un brad de plastic, dealtfel extrem de rar pe atunci, însă nu mai vreau să-l văd, mai ales să-i simt mirosul. Vom opta pentru un brad pus în ghiveci pe care, mai apoi, îl vom planta.

Lasă un răspuns

%d