machetedidactice.com

Terapia florală

Oamenii se bucură dacă primesc flori pentru ocazii speciale cum ar fi zilele de naștere, aniversări. Florile sunt peste tot în viața noastră de zi cu zi și ele reprezintă cel mai pur și mai sentimental dar pe care-l putem oferi.
Multe statistici și experimente sugerează că florile au un efect terapeutic pe termen lung asupra oamenilor. Proprietățile de vindecare ale florilor sunt utilizate în ceea ce se numește terapie florală ca un medicament eficient pentru tratarea pacienților.

Știu, terapia florală folosește esențe și parfumuri florale ca mecanism de vindecare pentru pacienți și chiar dacă florile mele nu răspândesc un miros real, ele încântă ochiul și bucură sufletul putându-te ajuta la nivel mental.

Fie ca medicament sau pentru puterea lor de vindecare mentală, florile au un rol special în sănătatea mentală și fizică. Poate fi ceva atât de simplu ca o vază de flori în mijlocul locuinței dumneavoastră, ceea ce este suficient pentru a vă oferi fericirea pentru viitorul apropiat.
Și dacă mergeți mai departe cu gândul, veți vedea ce minunat este ca în sala de grupă ori clasă, să se afle câteva flori, care vor schimba tot ambientul.

 

În această zi extrem de mohorâtă, în care de la prânz a plouat într-una și când frigul nu-ți spune că anotimpul în care suntem este vara, florile au avut un efect benefic asupra mea. Și meșterirea lor, dar și bucuria de a le trimite pentru a se împrieteni cu niște copilași de grădiniță. Sunt convinsă că prietenia lor va fi trainică și plină de culoare.

P.S. Pentru că florile vor „levita” prin clasă, le-am pus niște inele speciale.

Lasă un răspuns

%d