machetedidactice.com

Despre cheia succesului

Odată, cineva spunea așa: „Cheia fericirii are vise. Cheia succesului îți face visele să devină realitate.”
Dar care sunt cheile care transformă visele în realitate?

1. Pregătirea

Secretul succesului în viață este ca un om să fie pregătit pentru oportunitatea sa atunci când va veni.
Benjamin Disraeli

Succesul iubește pregătirea pentru că fără ea nu se poate. Dacă astăzi, la ușa ta ar bate oportunitatea, ai fi pregătit să o întâmpini? Este mai bine să fii gata și ocazia să nu apară decât să nu fii gata atunci când ea se ivește. Iar pentru asta trebuie să te pregătești și să-ți petreci timpul pregătindu-te pentru succesul ce va să vină, pentru că atunci când se va ivi ocazia vei fi bucuros că ai facut-o. La unii vine mai greu, la alții mai ușor, și sunt cazuri – nu puține – când nu vine niciodată. Din nefericire!

2. Munca

Succesul este pur și simplu o chestiune de noroc. Întrebați orice eșec.
Anonim

Toate eșecurile știu că succesul este pur și simplu o chestiune de noroc, ele știu că este doar o chestiune de a fi la locul potrivit la momentul potrivit.

Cu toate acestea, cei care au reușit să știe că succesul este direct și proporțional legat de muncă. Chiar și o strategie uimitoare nu poate garanta succesul. Zig Ziglar a spus: „Filozofia cea mai practică, mai frumoasă și viabilă din lume nu va funcționa – dacă nu o vei face”.

Trebuie să fiți în timing. Cu toate acestea, atunci când totul e făcut la timp, aceasta fac succesul cu atât mai dulce.
John H. Johnson a spus: „Cu cât handicapul este mai mare, cu atât este mai mare triumful.”

3. Amintește-ți Regula de Aur

„Succesul este încă aplicarea constantă a regulii de aur”.
Anonim

Nu uitați niciodată regula de aur: „Făceți-le altora așa cum ați face pentru voi.” Aceasta este cheia succesului. Serviți-vă clienții așa cum ar trebui să vă serviți pe voi. Faceți cunoștință cu nevoile lor, așa cum ați putea satisface nevoile dvs. Dați-le prețuri pe care ați dori să le plătiți, depășiți așteptările lor într-un mod în care doriți ca așteptările dvs. să fie depășite.

Când urmați Regula de Aur, deschideți ușa succesului.

4. Încredere

Încrederea este însoțitorul succesului.
Anonim

Dacă nu credeți în abilitățile voastre, să nu vă surprindă dacă nimeni altcineva nu o face. Gândurile tale negative despre tine trimit un semnal în întreaga lume pe care alții o înțeleg și răspund în consecință.
Dar, când crezi în tine și în potențialul tău, oamenii percep acel semnal și te vor trata în funcție de modul în care cred că ar trebui să fii tratat. Ai înțeles?

5. Liderul

Adevăratul leader păstrează întotdeauna un element surpriză în mânecă, pe care ceilalţi nu îl pot înţelege, darcare menţine publicul emoţionat şi cu respiraţia tăiată.
Charles de Gaulle

Pentru a avea succes, trebuie să fii un mare lider. Probabil că nu este nimic mai dificil decât să fii un mare lider. Este ușor să fii egoist și preocupat doar de nevoile și dorințele tale.

Când ești un lider cu adevărat, vei reuși!
(sursa: pickthebrain.com)

Lasă un răspuns

%d