machetedidactice.com

O gură de oxigen și optimism în plină nebunie

Am doamne cu care colaborez de ani de zile, interacțiunea dintre noi fiind una care a crescut frumos fiind bazată pe seriozitate, claritate, determinare și perseverență. Mie îmi plac provocările, doamnele au cerințele lor. Și sunt extrem de fericită că sunt și eu acolo în rezolvarea ecuațiilor.

Lumea poate lesne bănui (cea care mă cunoaște, dar mai ales ce anume fac eu) că dacă s-au închis școlile și activitatea mea s-a oprit. Am avut niște proiecte ce se aflau în derulare pe care le-am dus la bun sfârșit după ce s-au închis școlile, pe 11 martie. Am avut, mai apoi, un proiect pe care l-am meșterit, pentru că nu se știa cât anume va dura această pauză. Însă acum lucrurile sunt conturate știindu-se, în mare, cum stau lucrurile.

În aceste condiții la care s-au mai adăugat și altele, solicitarea doamnei Irina a venit ca un leac miraculos pentru spirit și suflet. Am confecționat machetele dorite și le-am trimis cu drag și recunoștință. Cu un mic plus față de toate celelalte dăți de până acum.

Doamna lucrează cu niște copii speciali și are nevoie și de machete pe care să le picteze împreună cu ei. Dacă le-aș fi pictat eu, ar fi putut arăta așa:

Fie ca binele pe care l-ați făcut și bucuria pe care mi-ați aferit-o să se întoarcă la dumneavoastră înzecit! Sănătate multă!

Lasă un răspuns