machetedidactice.com

Panorama zilei

Fălticeni, 8 aprilie 2020
Pandemie: 4761 infectați/ 215 decedați/ 528 vindecați

Pentru că așa soare a strălucit am șters toate geamurile și nu-s chiar puține. Spălat perdelele de zi și noapte, călcat și pus la loc. M-am zghihuit de dimineață până pa la ora două și mă gândeam că bat recordul la activitatea monitorizată de telefon, dar acolo se contabilizează altceva. Nu am ieșit din casă că nasul l-am tot scos spânzurându-mă de ramele ferestrelor și făcând echilibristică pe pervazuri, însă a fost bine. S-a putut sta în tricou.

Camerele sunt mai luminoase pentru că pus perdele subțiri și albe, să intre lumina toată-toată cât mai mare timp din zi. În birou, pe fereastră, am pus un autocolant colorat și vesel și de câte ori îmi cade privirea pe el, un zâmbet îmbracă chipul.

 

În rest, totul la fel. M-am bucurat de proiectul pe care l-a făcut copilul la biologie, unul care ar fi trebuit predat la final de martie și am avut ce căuta prin atlasuri și diferite cărți informații despre subiectul cerut. E fascinantă lumea animalelor și plantelor și orice nouă informație vine să mai completeze puzzle-ul din mințile noastre. Sunt fericită că mă lasă să particip și eu, de multe ori privindu-l ori ascultându-l.

E o atmosferă liniștită, îmbrățișată de acorduri îndrăgite (Simone nu a lipsit nici astăzi). Apăsarea care vine din exterior parcă se mai domolește în unele momente.

Suntem în formulă completă iar asta este excelent. Sănătate tuturor!

Lasă un răspuns