machetedidactice.com

De Ziua Copilului – Concurs special

Mai sunt 8 zile până sărbătorim Ziua Copilului. Cu toate că mulți dintre noi o facem mereu, nu neapărat oferindu-i cadouri ci prin grija purtată, copilul trebuie să știe că există o zi specială dedicată lui.
Atunci când eu eram copil, părinții mei nu lăsau niciodată ca ea să treacă neobservată. Primeam în dar jucării, însă niciodată nu lipseau cărțile.
Îmi aduc aminte cu mare plăcere de ele, o parte reușind a le păstra până la maturitate, așa putându-se bucura și băieții mei. Chiar dacă acum există tehnologii mai avansate de tipărire, iar unele dintre personaje aproape că ies din carte, nu au rămas nestudiate nici cele vechi, între filele cărora pe lângă povestea propri-zisă s-a mai așternut și alta, a copilului devenit părinte.
Mi-au plăcut cărțile de când mă știu, pentru că am crescut în compania lor, fiind omniprezente și asociate cu starea de bine. Am transmis mai departe dragul de ele copiilor mei, dar și celor cu care vin în contact în cadrul atelierelor pe care le realizez. De fiecare dată, atelierul meu pleacă de la o poveste și de mai bine de un an de zile, cartemma este lângă mine.

Dacă ar fi să aleg un titlu, nu știu la care m-aș opri, pentru că instantaneu îmi vine în minte reacția copiilor atunci când l-am citit. Și cum să aleg dacă mi-e practic imposibil?

Cum au decurs o parte din întâlnirile cu copiii puteți vedea accesând linkurile de mai jos.

Joc de rol în grădiniță – „Un mieluț la cină”

„Regula de Aur” de Ilene Cooper și un joc în aer liber

„Valea Morilor” de Noelia Blanco

„Cine se teme de Iepuroiul cel Rău?” de Steve Smallman

Oferta lor de carte pentru copii este foarte generoasă, iar până pe data de 27 mai, în preajma acestei zile aniversare la ea se adaugă o mare reducere, de 50%.

Pentru că aș dori să aflu părerea voastră despre cărțile apărute la această editură, dar și să vă ofer un premiu deosebit pentru copiii voștri de 1 Iunie, vă lansez o provocare: vă rog să scrieți într-un comentariu cum anume vă gândiți să petreceți această zi, mai ales că ea este liberă? Să mai pomenesc faptul că ea cade într-o sâmbătă?
Cel mai frumos comentariu va primi în dar două cărți și o machetă a unui personaj din carte. Titlurile lor sunt:

Cine se teme de Iepuroiul cel Rău?

Rățoiul interzice

Pe 27 mai voi anunța câștigătorul pentru a exista timpul necesar de a ajunge cadoul la el chiar de 1 Iunie.

P.S. Cărțile le puteți achiziționa la preț special, până la data de 27 mai, accesând această adresă.

cartemma ofertă specială

 

Lasă un răspuns

5 gânduri despre “De Ziua Copilului – Concurs special”

%d