machetedidactice.com

Idei pentru mămici – Păsări gătite pentru persoane deosebite

Cu mai multă vreme în urmă am achiziționat materiale ce-mi sunt necesare la finisarea machetelor confecționate de mine. Am nevoie de tot felul de accesorii și atunci când găsesc ceva ce-mi place cumpăr, chiar dacă nu am nevoie atunci. Timpul m-a învățat că este bine să fii pregătit pentru a nu fi luat prin surprindere. Așa s-au aciuat și niște figurine de lemn – pasăre, care aveau o gaură în mijloc, pentru că doream să cos niște goblenuri miniaturale și era necesară o ramă.

Pentru coaserea goblenului am folosit pânza specială, cea cu găurele foarte mici, fire de bumbac de diferite culori și răbdare, de care nu duc lipsă absolut deloc.

20160411_114618

Am căutat și cusut modele mici asta pentru că spațiul de expunere nu-mi permitea o lucrare vastă. Și pentru că se apropie sărbătorile, am optat pentru ceva specific dar și motive de primăvară. A rezultat un fluturaș, un ouț încondeiat și o ramură și câteva floricele.

20160412_220223

20160412_220233

20160412_220246

Am stat și m-am gândit la alternativele pe care le am, de a prinde micuța cusătură de figurina de lemn și singura modalitate a fost aceea cu silicon.
Fiindcă așa nu păreau a fi terminate, după ce s-au mai odihnit ceva vreme, am hotărât să fac niște felicitări pentru a le trimite persoanelor dragi mie. Zis și făcut!
Am folosit carton colorat dar și cu modele, nasturi îmbrăcați în material, perluțe pentru ochișori, hârtie decorativă pentru prăjituri, bandă dublu adezivă, un pistol de lipit cu silicon și plăcere greu de explicat în cuvinte.

DSCN7682

DSCN7686

Trimit aceste simboluri oamenilor speciali din viața mea, alături de cele mai prețuite sentimente dar și de speranța unor sărbători tihnite și luminate.

Lasă un răspuns

4 gânduri despre “Idei pentru mămici – Păsări gătite pentru persoane deosebite”