machetedidactice.com

Pregătiri

Pentru că dimineața m-a prins acasă neavând nimic programat, am lucrat la materialele de care am nevoie săptămână viitoare la atelierele pe care le am programate și la care abia aștept să merg. E un proces elaborat care necesită multă energie, timp și nu în ultimul rând bani.

În ultima vreme prețurile se schimbă așa de repede, cât clipești, practic au scăpat din hățuri ori asta schimbă mult datele problemei. E nevoie de mai multă chibzuință și de o căutare mai atenția ofertelor avantajoase.  În colțul ăsta de lume oferta nu e asa generoasă și variantă,  oricum semnificativ mau bogată fata de anii din urmă,  aprovizionarea trebuind a fi făcută din timp. Trebuie să mă gândesc ce anume am nevoie în funcție de temele abordate la nivel preșcolar și școlar mic cu precădere pentru a putea confecții ce mi se solicită, de multe ori materialele trebuind a fi făcute de pe o zi pe alta.

Lumea mea. Aceasta este lumea mea.

Culorile, texturile, căutarea, frământarea îmi aduc o așa mare mulțumire și bucurie iar cu cât proiectul este mai interesant și inedit cu atât e mai incitant. Și nimic nu se compară cu reacția copiilor.

Parte din proiectul la care lucrez acum.

Lasă un răspuns

%d