machetedidactice.com

Colaborări de cursă lungă

Atunci când machetele mele au început să scoată capul în lume, ele au plecat preponderent în mediu rural. Oamenii de acolo, educatoarele și profesoarele, au văzut în mine un partener de nădejde trimițându-mi semnale care mi-au transmis tot ce era de înțeles. Procentul de reușită a fost unul aproape de perfecțiune, eu dându-mi tot interesul pentru a veni în întâmpinarea nevoilor lor, îmbrăcând proiecte în haine nemaivăzute până atunci, abordând metode inedite cu mare impact asupra copiilor. Și zău dacă exagerez cu ceva!

Anii au trecut și diferitele etape în evoluția lor m-au avut și pe mine alături, un partener de nădejde, implicat și serios.

Astăzi am revenit într-un loc în care mă simt nu bine ci minunat, pentru a definitiva ce am început la finalul anului trecut și anume amenajarea unui hol de școală. Școală Gimnazială Nr. 1 Bogdanesti este o școală de poveste unde trebuie să mă credeți că mulți copii și-ar dori să învețe.

Săli curate și luminoase, cu ferestre generoase și atmosferă propice procesului de educație, căldură și vibrații pozitive și doamne învățătoare dedicate, pasionate, pregătite.

Astăzi le-am avut partenere de dialog iar în timpul acestuia am aranjat machetele pe care le-am confecționat. Și finalul a plăcut tuturor.

Mulțumesc! Mulțumesc din adâncul sufletului.

 

Lasă un răspuns

%d