machetedidactice.com

Ieri și azi

Acum 9 ani intram în redacția revistei Literatura de azi cu o bucurie și uimire ce nu le pot descrie în cuvinte. Așa se întâmplă de fiecare dată când ajung la ceva ce-mi doresc mult, mult. Cunoșteam atunci oameni de o calitate superioară de la care am învățat foarte mult și pe care nu i-am uitat, mulțumindu-le pentru încrederea pe care mi-au acordat-o și investiția făcută. In timpul scurs multe s-au schimbat însă eu trecând prin atâtea etape știu ce am acumulat.

Mă aflu și acum lângă ea pentru că așa simt și chiar dacă contribuția mea este redusă pot citi texte pe care în altă parte nu le-aș găsi scrise de autori care chiar contează și au un cuvânt de spus în literatura noastră contemporană.

În altă ordine de idei, am petrecut o dimineață în campus începând cu ora 6:00.

Până la forfota cauzată de Accommodation at Colchester Campus am avut răgazul să admir un loc în care omul a reușit să îmbine mai multe elemente extrem de inspirat.

Prețioasele mărgăritare pe care nu le poate aduna nimeni. Doar admira.

Pomeneam de Accommodation days despre care puteți citi câteva detalii mai jos și de foiala ce a cuprins o masă destul de mare de oameni și cred că este o manevra foarte inspirată de a atrage tineri la studiu. În definitiv e momentul pentru mulți de a se descurca și a face față numeroaselor provocări ce vin.

Make yourself at home

Starting university is about so much more than just studying – it’s about making lifelong friends, growing in independence, encountering new cultures, nationalities and experiences.

We know that for some of you, moving away from home may seem like a daunting prospect; after all this might be the first time you’ve lived away from your family. That’s why at Essex we try our hardest to help you settle in, starting by guaranteeing accommodation for all our first-year students and all our undergraduate international students for the duration of their course.

Luca a privit cu interes acest concept adunându-și mai multe informații în procesul de documentare. Cât despre mine, iată ce am putut admira.

Flori, păsăret, arome bune de adunat în sticluțe.
Verdele e peste tot și e o splendoare.
Se putea să nu care cu mine câteva cărți?

Și a mai fost un element care a dat zilei un aspect inedit, cel mai important, pentru că astăzi i-am cunoscut pe părinții Karolinei, cea care de mâine va deveni soția fiului meu. Multe emoții am deja pentru ziua de mâine.

E târziu, mă pregătesc de culcare chiar fiind obosită. Obosită dar fericită.

Prima data când am reușit să înverzesc trifoiul.

Lasă un răspuns

%d