machetedidactice.com

O zi în care am descoperit Imagine Dragons

„Peste noapte, internetul s-a umplut cu poze surprinzându-l pe solistul Dan Reynolds la bustul gol, într-o formă fizică de invidiat, ca un boxer care iese pe ring (altfel o imagine pe care și-a construit-o și consolidat-o în timp).

Foarte fragil însă acest Dan Reynolds, tată a patru copii- dezvăluia într-un interviu pentru People cum luptă pentru a ține în frâu 2 boli autoimune (spondilita anchilozantă și colita ulceroasă) și că s-a tratat de depresie. „Trebuie să duc un stil de viață cu adevărat foarte riguros, foarte disciplinat, pentru a-mi menține corpul în funcțiune. În fiecare zi trebuie să fac exerciții fizice pentru a-mi inunda toate articulațiile cu sânge și pentru a menține inflamația la niveluri minime. Este mult exercițiu, ca un exercițiu de tip kinetoterapie. Apoi, duc o dietă cu adevărat strictă (n.r. cu o rigoare demnă de armată) – fără alimente procesate, foarte puțin zahăr, mulți carbohidrați complecși. E ca și cum ai trăi ca un atlet (…) Este foarte ușor ca muzician să cazi pradă viciilor. Este o binecuvântare și un blestem” sursa: aici

Dan Reynolds este cel care a reușit să descopere artiștii potriviți pentru acest proiect de succes: chitara fermecată a lui Wayne Sermon, basul incredibil al lui Daniel Platzman și ritmul nebun al lui Ben Mckee – toate acestea au contribuit la povestea uluitoare a trupei. Ei ne-au învățat că succesul vine din pasiune și prietenie, și că o trupă formată în timpul facultății poate ajunge să cucerească lumea cu milioane de single-uri și albume vândute în întreaga lume. Cum spunea Dan Reynolds, secretul constă în a găsi acei oameni speciali și în a investi timp și pasiune în ceea ce faci. Acei oameni speciali au fost: Wayne Sermon, un tip care face magie cu riff-urile de chitară, basist-ul Daniel Platzman, și Ben Mckee, toboșarul trupei. Evoluția Imagine Dragons e o lecție de perseverență, de prietenie între patru oameni care au reușit să crească împreună, să creadă că e posibil ca o trupă formată în anii facultății să ajungă la 35 de milioane de single-uri vândute doar în Statele Unite și 20 milioane de albume vândute în toată lumea.

Pentru mine, 10 august 2023 este ziua în care am descoperit această trupă minunată cu toate că unele melodii le cunoșteam însă nu știam că sunt ale lor. Și o tot ascult de dimineață. (sursa foto: aici)

Audiție plăcută!

Lasă un răspuns

%d