machetedidactice.com

Fix 800. Și altele

Am ajuns la articolul cu numărul 800.

Cum ar veni, de doi ani și două luni, zi de zi, am scris aici. În unele zile mai multe cuvinte, chiar mii, în alte câte două-trei că așa am simțit. E un exercițiu de perseverență, determinare, consecvență atribute care îmi aduc o stare de bine. În fiecare zi, mi-am făcut timp pentru a nota ce mi s-a părut mai important în acest jurnal virtual pe care am de gând să-l continui cât mai mult.

În altă ordine de idei, astăzi este Ziua Internațională a Iubitorilor de Carte, o zi în care m-am abținut să nu fac nici o comandă asta pentru că ieri și alaltăieri mi-au bătut la ușă doi curieri.  Cât de greu poate fi să vezi o reducere de 40% la Raftul autorilor români? Foarte greu! Și e valabil până pe 18 august.

Mai sunt oferte și la alte edituri deci e de zăbovit puțin peste ele. Nu ezitați!

Tot azi am fost la Ana, draga mea prietenă care s-a mutat la casă nouă. E așa de frumos la ea că n-aș mai fi plecat. Noua ei căsuță e după chipul și asemănarea ei, caldă și luminoasă cu lemn natur mult, spirit popular autentic, har duhovnicesc și firesc. Am meșterit și eu ceva de suflet, așa cum fac doar pentru cei pe care-i simt aproape de mine, față de care eu nutresc sentimente alese, speciale, sincere. Te iubesc, Ana! pentru tot ce ești, arăți, împărtășești, dăruiești.

Nu vreau să uit să menționez faptul că vremea a fost super bună, vară autentică, așa că n-am ratat o baie de soare și natură, mică ce-i drept, o oră și un pic pe tăpșanul lecturilor mele pentru a mai citi câteva rânduri. Spor în toate!

Lasă un răspuns