machetedidactice.com

Crezi că nu mai poți, dar mai poți puțin

Nu pot să spun că eram în necunoștință de cauză în ceea ce privește mersul pe jos de aici și distanțele parcurse pentru că nu sunt la prima experiență de genul. Numai că acum s-au mai adunat niște ani și se simt chiar dacă nu vreau să recunosc. Am crezut că nu voi putea proceda că ieri numai că acum, când am ajuns acasă, am constatat că lucrurile stau altfel, mai bine decât mi-am imaginat. Iar asta e de bine, chiar de foarte bine.

Nu se putea rata o zi de toamnă în care soarele a fost mai darnic decât am putut spera nelăsând picăturile de ploaie și nici norii să apară deloc. Ori eu nu am așteptat nici o invitație ci am profitat de fiecare clipă pentru a-mi completa paleta de amintiri.

Dimineața a început devreme cu mine în natură și mai apoi cu o delectare la raftul cu cărți din care nu m-am putut abține a achiziționa câteva.  Am deja în minte niște activități cărora chiar sper să le dau curs.

Pe una dintre ele am luat-o în plimbarea noastră spre a fi citită, ceea ce s-a și întâmplat întru fericirea mea. Iar ca ea sa fie completă, l-am rugat pe Luca să o citească iar el nu m-a refuzat.

După ce treburile din casă au fost terminate nimic nu ne-a oprit să o luăm din loc. Destinația a fost Castle Park însă până acolo aveam să admirăm tot soiul de chestii omenești ori din natură.

Am observat o forfotă mare și când am ajuns am priceput și de ce: în incinta parcului era ridicat un mare cort iar pe lângă el erau amenajate tot soiul de standuri, Oktoberfest fiind în plină desfășurare.

Am ascultat muzica și am admirat păsările, pregătiți pentru întâlnirea cu ele având o pungă specială cu semințe.

Veverițele ne-au încântat cu ghidușiile lor părându-ne rău că nu am avut mâncarea adecvată pentru a le-o oferi. Data viitoare!

Câteva ore bune am stat în parc, intrând în dialog cu oameni de diferite naționalități ceea ce e o încântare întru diversificarea senzațiilor și conceptelor atât de diferite de cultura în care am fost crescuți. Inserarea ne-a prins aproape de casă, aici fiind locul unde ne refacem pentru ziua următoare. Prognoza spune că mâine va ploua însă suntem pregătiți și pentru asta. Să ajungem mâine cu bine și vedem ce și cum.

Cu siguranță vom avea o noapte în care vom zbura la câte pene ne-au gâdilat și exemple am avut. Acum vă doresc odihnă cu folos!

Lasă un răspuns

%d