machetedidactice.com

Paradis reloaded * Day two

Iată că închei o zi în care pur și simplu am alternat odihna cu alte activități obișnuite în programul nostru. Norii prezenți din începutul zilei m-a făcut să cred că ziua va fi una ploioasă,  dar nu a fost așa.

Nici soarele nu a excelat, dar a fost suficient că am putut sta la plajă fără grijă de a mă prăji. Printre reprize îndelungate de stat cu ochii închiși și cu gândurile hoinărind aiurea, am terminat cartea cu prințesele și am început una cu pisici. Minunată și una și alta. Voi scrie despre amândouă de îndată ce mă adun.

Evident,  subiectele sunt complet diferite, dar de interes pentru mine.

Am răspuns afirmativ la provocarea lansată de Luca, aceea de a ne juca cu mingea, el în  piscină iar eu lângă. Nu sunt o mare admiratoare a băilor (de nici un fel) așa că mă bucur de plăcerea lui și îl admir cum se relaxează.

Nu am cum nu observa ce puține zboruri sunt operaționale de pe aeroportul numărul 1 al țării, pentru că avioanele care vin și pleacă sunt extrem de puține față de anul trecut.  Era mare zarvă și îmi plăcea să le privesc imaginându-mi poveștile pe care le purtau dintr-un colț într-altul al lumii. Erau și ale mele pe acolo,  din când în când. Pentru odihna ochilor și nu numai am privit și mirosit florile din grădina. Îmi era dor de parfumul reginei nopții,  așa cum tânjeam după cel al trandafirului autentic.

Am mai parcurs o zi fără informații despre virus și grozăviile pe care le face pentru că nu le gestionez prea  bine. Sper să-l dovedim dacă ne-om întâlni cu el.

Lasă un răspuns