machetedidactice.com

Un altfel de brâu care să-ți țină cămașa aproape * Varianta de toamnă

Pentru că am fost provocată să meșteresc o machetă care să reprezinte toamna, dar nu una alcătuită doar dintr-un element, am făcut un brâu, cum am mai confecționat și la iarnă, dar și la primăvară, pe care am adăugat o seamă de elemente. Cum a fost cel de primăvară puteți citi mai jos:

Un altfel de brâu care să-ți țină cămașa aproape * Varianta de primăvară

Despre cel de iarnă, amănunte mai jos.

Un altfel de brâu care să-ți țină cămașa aproape * Varianta de iarnă

Și pentru că tot l-am confecționat, am făcut pe marginea lui mai multe povești, în care am încercat să surprind culorile, frumusețile, aromele toamnei. Acestea au fost unele dintre ele pentru că în alte variante toamna nu a mai fost despre bucurii ci despre decepții, frig, descompunere.

 

Poveștile frumoase, optimiste, motivante le-am gândit pentru copii pe cele mai adevărate, adică cu tot ce înseamnă viața asta le-am asociat adulților, cu toate că din ce în ce mai mult copii și adolescenți au probleme care cuprind cuvintele anxietate, deprimare, hărțuire, prostituție și multe altele extrem de rugoase.

Vă provoc, dacă aveți puțin răgaz, să vă imaginați o poveste despre acest anotimp atât de iubit de unii, dar și hulit în egală măsură de alții. Poate ar trebui să fim fericiți că avem posibilitatea să ne bucurăm de toate anotimpurile, cu tot ceea ce înseamnă ele, atâta vreme cât sunt mulți oameni pe glob privați de provocările lor.

 

Lasă un răspuns

%d