machetedidactice.com

Un ajutor la socotit: buburuzele

Ca orice mamă care are un copil ce stă să înceapă școala, umblu și eu pentru a cumpăra cele necesare începutului de an școlar. E drept că anul acesta ne-a prins cu rechizite achiziționate, pentru că am cumpărat mai mult decât era necesar în cursul anului școlar trecut, însă în ceea ce privește hainele stăm diferit.
Luca a crescut foarte mult, și dacă până acum nu îi erau bune hainele de la un an la altul, acum suntem în situația în care hainele nu-i mai sunt bune de la un anotimp la altul.
A ajuns să măsoare în înălțime 175 centimetri, să poarte la sacou numărul 48, la pantaloni trebuie să achiziționez măsura 175, iar la pantofi/adidași numărul 42. E bine, nu mă plâng că a crescut însă e la etapa în care nu găsesc haine la copii, iar la adulți mai greu.
În periplul meu prin magazine, am tot auzit părinții, îndeobște mame, care se vaită de prețurile foarte piperate, dar și de oferta extrem de redusă.
Cum noi nu stăm într-un oraș așa de mare, avem de periat și magazinele, dar și internetul. Eu una mă decid repede, neplăcându-mi să pierd vremea căutând pe zeci de site-uri. Dacă am găsit ceva și i-a plăcut, am achiziționat.
Evident că acest demers este făcut printre meșterelile mele și mă gândeam, lucrând la niște gărgărițe, că vă pot ele ajuta la socotit.
Poate așa va părea mai ușor acest demers de la început de septembrie.
Spor în toate!

Lasă un răspuns

%d