machetedidactice.com

Activități educative copii – Day 2 * Advent Calendar

Nu știu cum, dar de fiecare dată când sunt mai multe zile libere trebuie să intervină ceva care să le facă mai complicate. Luca a făcut, de miercuri, febră mare însoțită de o stare generală de rău. Am așteptat să vedem ce anume este în neregulă și, la un moment dat, durerea de gât a izbucnit în toată frumusețea ei. După ce am priceput despre ce este vorba, am intervenit dar starea pe care o aduce această suferință nu te prea lasă să faci nimic. Au fost muuulte fresh-uri de portocale, limonade, mâncare mai deloc. Multe tricouri schimbate și lectură. Ore în șir de citit că mă mir că mai am voce.
Știu că am nevoie de multă răbdare pentru că în situația asta are stări ce alternează; somnolență prelungită sau agitație de scurtă durată.
Dar pliculețul din Calendar a vrut să-l deschidă. Și asta i-a căzut. 🙂

20161203_172254 20161203_172359

Zilele astea libere au adus și multe cerințe ce trebuie rezolvate la materiile de la școală. Deocamdată nu putem face nimic. Vom vedea în zilele ce urmează. Mâine are întâlnire cu trei colegi pentru a face un proiect la engleză. Îl așteaptă ce multă vreme și de s-ar putea măcar ține pe picioare. Vom vedea!

În speranța că sunteți sănătoși, zile senine și călduroase să aveți!

Lasă un răspuns