machetedidactice.com

Machete didactice – Machete copii, adaptabile oricărui anotimp și oricărei situații

Am fost mereu adepta confecționării unor machete sau materiale care să se poată folosi pe termen mai lung sau să se poată adapta în funcție de tema avută.

Știu, ideal ar fi ca la fiecare abordare să existe posibilitatea folosirii de materiale noi, dar poate nu întotdeauna acest lucru reprezintă cea mai fericită alegere. Ar fi câteva aspecte ce vin la pachet odată cu acest mod de abordare. Unul ar fi depozitarea materialelor ce se adună în timp, asta dacă nu cumva există tentativa de-a le dărui unora care nu beneficiază de un suport financiar prea solid. Al doilea ar fi costurile ce nu sunt deloc de neglijat. Marii majorități a oamenilor banii nu le prisosesc și orice modalitatea de a-ți îndeplini obiectivul  folosind costuri cât mai reduse, este de apreciat.

Personal, consider mai incitant și mai creativ modalitatea de a veni cu completări, păstrând un element central. Provocarea de-a găsi cea mai bună variantă sau cea mai estetică  are un gust de care nu doresc a mă lipsi.

În multe proiecte pe care le-am derulat alături de colaboratoarele mele aceste aspecte au fost uneori, definitorii, iar găsirea soluției adecvate a fost însoțită de multe satisfacții.

Astăzi doresc a vă prezenta doi copilași pe care i-am confecționat în acest scop; acela de-a trece prin anotimpuri și de-a completa ansamblul în care vor sta, după necesități. Acum este vară, iar elegantul băiețel ține în mânuță un trandafir. Cu siguranță că acest trandafir este destinat elegantei domnișoare ce se află lângă el.

La toamnă, băiețelul va putea avea în mână o umbrelă, pentru că în anotimpul rece, să țină o sorcovă. În ceea ce privește primăvara, ideile sunt multe și depinde de preferința fiecăruia pentru ce anume optează. La fel, și ținuta fetiței poate fi adaptată tot în după anotimp.

Materiale iunir 20151

Știu, e vară, dar printre băi de soare și de apă, relache și veselie, un gând pentru ce va urma, nu strică nimănui. Abia avem timp pentru a ne hotărî cum anume vom proceda atunci când clopoțelul va suna iar.

Lasă un răspuns

%d