machetedidactice.com

Idei pentru mămici – Felicitări șevalet de la Veronica

Nu este pentru prima dată când vorbesc despre Veronica. Am făcut-o de mai multe ori în paginile acestui blog și sunt convinsă că o voi mai face. De ce? Pentru că Veronica este creativă și pasionată de frumos. Dar poate cea mai important calitate este dărnicia ei. Dărnicia frumosului și dichisului! În preajma Veronicăi anotimpurile își arată partea lor cea mai frumoasă iar oamenii de lângă noi, calitățile. 🙂 Regret nespus că ne despart atât de mulți kilometri, dar chiar și așa, eu tot reușesc să mă bucur de compania ei. Sunt momente, atunci când lucrez , că mă trezesc vorbind cu ea și culmea, primesc și răspunsuri.

Iată cum a sunat ultima invitație la atelierele sale.

Casa de Cultură Traian Demetrescu invita publicul craiovean la atelierele „‘Scrapbooking to the people”, unde toata lumea are o optiune:

1. GRATUIT – tu vii cu materialele si echipamentele tale

2. 3 lei/atelier – vii cu materialele tale si folosesti echipamentele noastre

3. 18 lei/kit – ai materialele si echipamentele incluse

Cand: JOIA, de pe 26 martie pana pe 11 iunie 2015
Cine: oricine cu varste de peste 7 ani
Locuri disponibile: 25

1. Pentru cei care vin cu propriile materiale: aduceti carton colorat, hartie imprimata cu motive de primavara, 1 imagine de colorat si decoratiuni asortate.
Tineti cont de masuratori: felicitarea va avea 10×10 cm, deci imaginea de colorat nu trebuie sa fie mai mare de 8×8 cm.

2. Kiturile vor include: carton colorat, figurina stampilata, hârtii imprimate tematic, decoratiuni asortate, precum si echipamentele noastre (trimmer, intrumente de perforat si montat capse, perforatoare decorative cu diverse forme etc.).

TOATA LUMEA sa aduca: 1 creion, 1 riglă de 12 inch (30 cm), 1 gumă de şters, 1 foarfecă de birou, 1 set de carioci si bandă dublu-adezivă

Atelierele se desfasoara pana la 11 iunie, iar seria se incheie cu un concurs cu premii.

Va asteptam cu drag in numar cat mai mare :)!

Am participat și noi, și ne-am bucurat de această experiență înlesnită de calculator. Nu ești alături de ei, dar totuși ești!  🙂

Am respectat tema și am folosit materialele din dotare. Am mai și apelat la cele dăruite de Veronica, imaginile printându-le pe hârtie cartonată.

Iată ce am reușit noi să facem.

Felicitare șevalet Felicitare șevalet1 Felicitare șevalet2 Felicitare șevalet3Dacă aveți timp și sunteți pasionați de această îndeletnicire, nu ezitați să vă bucurați sufletul. Poate aceste mici răsfățuri ne fac să ne încărcăm bateriile și să mergem mai departe.

Mulțumesc, Veronica!

 

Lasă un răspuns

2 gânduri despre “Idei pentru mămici – Felicitări șevalet de la Veronica”

%d