machetedidactice.com

Machete didactice – Atunci când doreşti ca urarea ta să poarte alte haine, te apuci şi meştereşti Felicitări


Cine nu aşteaptă la o zi festivă, sau chiar la încheierea cu succes a unei acţiuni, să primească fel.
Toată lumea are nevoie de aşa ceva!
Nu cred că există cineva care să nu-şi dorească un gând bun şi o apreciere. Acestea au darul de a te face să ataci cu mare elan proiecte viitoare şi să fii încărcat cu energia necesară desfăşurării lor.
Felicitarea, ca suport material, nu prea se mai regăseşte în lista de priorităţi a tinerilor de astăzi şi asta pentru că poşta electronică sau mesageria a eradicat, aproape complet, aceste îndeletniciri.
Câţi dintre dumneavoastră mai trimit vederi?
Câţi dintre dumneavoastră mai trimit felicitări aniversare?
Puţini. Foarte puţini!
Eu am apucat să practic acest exerciţiu, de care am reuşit să nu mă dezic nici în zilele noastre şi asta pentru că ştiu ce plăcere are cel care o primeşte, adică „adrisantul”. Aşa cum ştiu, ce plăcere am eu atunci când le confecţionez.
De prin peregrinările mele am trimis celor dragi aşa depeşe, arătându-le că mă gândesc cu drag la ei, chiar în momente de relache total. Pentru mine, tot ceea ce ţine de acest exerciţiu îmi crează o mare plăcere. Nu consider a corvoadă cumpărarea timbrelor şi găsirea unei cutii poştale de unde să le trimit.
Dacă din destinaţiile pe care le vizitez trimit cărţi poştale, la momente aniversare doresc a confecţiona eu însămi aceste felicitări, aşa putând a le personaliza. Este o activitate atât de dragă mie, pentru că doresc ca fiecare detaliu ce se regăseşte pe aceste carduri, să nu fie întâmplător şi să transmită ceva.
Aşa am confecţionat felicitări pentru aniversările zilelor de naştere.

DSC_4537fel stropitoare1

Felicitări pentru mărţişor.

feli1 feli 2 feli 4 feli 5 feli 3 feli 6

Deasemena am făcut felicitări- invitații pentru producţia la pian a fiilor mei.

DSCN0895 DSCN0896

Din lista mea nu au lipsit felicitările de primăvară.

… şi cele de iarnă.

DSC_3329 DSC_3331 DSC_3339 DSC_3335 DSC_3333 DSC_3325 DSC_3323 DSC_3336

Deasemenea am confecţionat felicitări pentru Paşte.

   DSC_6038

Am făcut zilele acestea şi o felicitare pentru Ziua copilului.

DSC_7316  DSC_7317  DSC_6384

În ultima perioadă am confecţionat şi câte una pentru cărţile pe care Luca le-a citit. Aşa o să vă întâlniţi cu minunata familie a lui Chiţ, despre care am scris aici sau despre aventurile D-lui Goe, despre care puteţi citi aici.

DSC_7449 DSC_7452

DSC_5650 DSC_5651

muzica 1 muzica 2 muzica 4

muzica 5 muzica 6

muzica 7 muzica 8

muzica 9

muzica 11 muzica 12

muzica 13 muzica 14

muzica 15 muzica 16

muzică 10

Despre felicitările destinate Poveştilor muzicale, scrise de Cristina Andon, puteţi citi aici.

Acestea sunt doar o parte din felicitările confecţionate de mine, sau împreună cu Luca. Modalitaţile de exprimare sunt infinite. Acum, oferta de materiale fiind atât de mare, este imposibil să nu găseşti modalitatea ideală de a le îmbina. Trebuie doar încercat!

Vă îndemn, dacă vă face plăcere această îndeletnicire a confecţionatului, să încercaţi şi aşa ceva. Persoanele care le vor primi, vor fi foarte încântate de ele, iar efectul va fi garantat!

P.S. Trebuie să specific, chiar dacă este mai târziu, că am participat alături de Veronica Svanstrom, virtual doar :(, la câteva ateliere făcute de ea. Sunt minunate şi îmi pare extrem de rău că nu suntem fizic alături de ea şi echipa ei! Dar poate va veni o zi când acest lucru se va întâmpla cu adevărat.

Dacă sunteţi din zonă, nu ezitaţi să încercaţi aceste îndeletniciri. Sunt atât de minunate şi reconfortante!

 

 

Lasă un răspuns

8 gânduri despre “Machete didactice – Atunci când doreşti ca urarea ta să poarte alte haine, te apuci şi meştereşti Felicitări”

%d