machetedidactice.com

Machete didactice – Un nou început!

Image

La mulţi ani! Un an 2014 aşa cum nu a fost 2013 şi aşa cum nu a existat până acum.

Marea majoritate dintre noi îşi fac un bilanţ a ceea ce a fost, dar îşi fac şi planuri pentru ce va veni.
La o recapitulare, 2013 a însemnat pentru mine un an în care am descoperit că un hobby poate ajunge la un alt nivel.
Şi aici trebuie să urmeze o înşiruire fără de care micuţul meu copilaş, virtual de această dată, nu s-ar fi născut.

Prima care m-a abordat a fost Antoaneta de la Pitici dar voinici si care in 7 ianuarie, de ziua mea de nume, m-a abordat şi mi-a solicitat un interviu pentru blogul ei.
Şi uite aşa, a apărut acest articol, O cunoaşteţi pe Ioana- Dana şi odată cu el şi lansarea mea în această lume. Tot datorită Antoanetei am intrat şi în grupul Învăț acasa de pe Facebook.

Îţi mulţumesc mult, Antoaneta, tu cea care ai fost „trambulina” mea!

Ceea ce a urmat a depăşit aşteptările mele, pe care trebuie să recunosc că nici nu le căutasem, aşa cum nu am bănuit că pot face atât de multe lucruri pentru persoane complet străine mie.
În blogosferă am intrat în urma mai multor îndemnuri, pe care aş dori să le nominalizez.

Cea care a pomenit de acest lucru, mai întâi a fost Camelia, minunata Camelia care „păstoreşte” o strășnicie de blog, Mic atelier de creatie .
Apoi a urmat Andru, cea cu care se va dovedi că orice întâlnire nu-i întâmplătoare. Şi ea „grijeşte” o delicateţe de blog, Şotron.
Mai este Raluca, mămică de mămică! Dacă doriţi să vă convingeţi trebuie să deschideţi Caiet pentru scoala de acasă. Veţi avea numai clipe de câştig, garantat!
Nu pot să uit de Melitta, care şi ea m-a tot îndemnat pentru a avea curaj să fac acest pas.
Si uite aşa, cu atâta sprijin de la persoane care aveau state vechi în ale lumii virtuale, m-am aruncat, la propriu, într-o muncă pe care simţisem mai de demult că nu-i chiar lucru de şagă, dacă doreşti să fie ok.

Vouă, tuturor celor care aţi crezut că am ceva de spus şi m-aţi încurajat, vă mulţumesc!

Dar cea care a stat alături de mine la construcţia tehnică a acestui blog a fost Alina, draga mea prietenă Alina, pe care am cunoscut-o într-un concediu la bulgari şi care, a vibrat alături de mine pe aceeaşi frecvenţă. Fără ea, acest blog nu avea faţa pe care o are. Alina şi-a arătat disponibilitatea de-a învăţa o dată cu mine, ea nefiind o persoană care se ocupă de aceste activităţi. Îi mărturisesc că o iubesc şi pe ea,  dar şi pe bobiţele ei, Ioana şi Mara!

Image

Ca un respiro, ne-am întâlnit de Crăciun şi am petrecut câteva zile minunate, alaturi de familiile noastre.
Este evident că din acest demers al meu de mulţumiri, nu puteau lipsi cei trei băieţi din familia mea, Luca, Răzvan şi Bogdan, cei trei muşchetari ai mei, care m-au protejat aşa, ca pe-o domniţă şi mi-au facilitat demersul meu de a mă descurca în hăţişul în care am intrat.

Vreau să aduc aminte şi de primele mele colaborări care au fost înlesnite de Bloguleţ. Îi mulţumesc Danei Constantinescu din Bucureşti, acolo unde au plecat primii mei karatişti. Îi multumesc Cameliei David pentru ca aşa „Picătura mea de ploaie” a ajuns la Bihor. Nu vreau s-o uit pe Claudia Mureşan unde a ajuns un brăduţ, o Zânuţă dar şi un om de zăpadă făcut de mine şi nici pe Domnica de la Năsăud. Si mai este o doamna din Drobeta Turnu Severin care a dorit o machetă didactică făcută de mine. Mintea îmi joaca deja feste, dar uitarea numelui nu a fost intenționată.
Pe lângă aceste doamne care au sosit datorită lui Bloguleţ, mai sunt şi vechile şi dragile mele colaboratoare, Irina, Gina, Iulia, Nadia, Adriana, Manuela, Carmen, Antuzia, Viorica, Cristina, Alina, Paula.

Ştiu că mai am mult de muncă, că am făcut greşeli, că nu reuşesc de fiecare dată să arăt aşa cum vreau ceea ce de fapt fac, pentru ca nu ştiu toate chichiţele într-ale blogăriei, dar îmi dau toată silinta să elimin toate aceste neajunsuri.
Din cauza acestor lacune, am avut probleme în ultima luna cu fotografiile, care au fost şterse şi care nu au mai apăut în postări. Mi-a fost greu să mă dumiresc ce anume s-a întâmplat dar până la urmă am priceput.
Mi-a trebuit mult timp să refac toate fotografiile şi să le pun pe fiecare la locul ei, nici acum nu am terminat de remediat această boroboaţă mai existând câteva articole în suferinţă fotografică, dar…. numai din greşeli se învaţă!
Aşa că, la început de an, vă doresc ce este mai bun, încredere, determinare, îndrăzneală! Fie ca ideile să prindă contur şi să aibă finalitate.

Image

Şi am să închei cu aceeaşi imagine cu care am început. Acesta este colţişorul nostru, al meu şi al lui Luca,cu care a mai interacţionat şi Răzvan din când în când, în care multe idei au prins contur pentru ca mai apoi să se materializeze, Aici am adunat multe informaţii, am desluşit multe necunoscute, am împartăşit idei şi păreri cu oameni dragi.

Îmi doresc ca şi în 2014 acest colţişor să aibă aceeaşi energie şi să ne putem mândri şi la finalul lui, cu lucruri inedite.

Vă mulţumesc pentru atenţia acordată! Uşa noastră va fi deschisă celor ce vor dori să interacţioneze cu noi.

I will conclude with the same image with which we began. This is our little corner , mine and Luke, in which many ideas have emerged for then to materialize, where we gathered more information, we discern many unknowns, we share ideas  and opinions with people you love.

I wish that in 2014 the corner to have the same energy and at the end we can be proud of, with original things.

Thank you for your attention! Our door is open to those who wish to interact with us.

Je vais conclure avec la meme image avec lequel nous avons commence. C’est notre petit coin, la mine et Luc, Dand lequel de nombreuses  idees on emerge pour ensuite se materialiser,ou nous nous sommes reunis plus d’informations,  nous discernons nonbreuses inconnues, nous partageons des idees et opinions avec de gens que vous aimez.

Je souhaite qu’en 2014, ce coin a la meme energie et a la fin nous pouvons etre fiers, avec des choses originales.

Merci pour votre attention! Notre porte est ouverte a ceux qui souhaitentinteragir avec nous.

Lasă un răspuns

2 gânduri despre “Machete didactice – Un nou început!”

%d