machetedidactice.com

Din când în când

Printre picăturile de timp care-mi rămân meșteresc machete. Modele mai noi ori mai vechi, mă bucur să le dau viață lucrând cu aceeași plăcere ca la început cu toate că acum am materiale mai variate, mult mai variate, vopsea în mai multe culori și peste toate o mai mare experiență. Au trecut ani de când am început iar curiozitatea m-a împins să experimentez multe așa ajungând să realizez lucruri pe care nu credeam că sunt în stare unele dintre ele fiind spectaculoase.

Unele modele s-au repetat, fiind dorite de mai multe ori, plecând în mai multe locuri din țară altele au fost unicat provocându-mă pe mai multe paliere. Bucuria a fost mare când machetele mele au plecat și peste graniță și chiar dacă nu au fost multe pot spune că am gustat și din această senzație și poate se va repeta, cine știe.

Zilele astea am meșterit la anotimpuri. Fie pe rondel ori siluete, atâta timp cât lucrez la ele îmi revin în memorie nenumărate amintiri, mai frumoase ori mai puțin frumoase toate din existența mea.

Le încarc cu gânduri bune și le trimit în lume. Se descurcă singure mai apoi că-s pregătite să facă față in orice situație. Și să mă reprezinte.

Lasă un răspuns