machetedidactice.com

Că tot am văzut modele de amenajat clasele

Anul trecut scriam așa:

Nu sunt colaborări care au o frecvență ridicată, dar ați trăit vreodată relații cu persoane care au ceva aparte și cu care nu v-ați întâlnit des, dar atunci când v-ați reunit timpul scurs nu a arătat că ar fi fost atât de mare?
Sunt relații care curg firesc, natural, odihnitor.
Ei, de așa ceva am avut eu parte zilele astea.
Am petrecut câteva minute bune care au venit să completeze colaborările anterioare și care au umplut un gol ce nici măcar nu era așa.
Alina este o persoană specială și sunt atât de fericită că și-a ales meseria asta, de profesor de matematică, pentru că mulți copii vor beneficia și relaționa cu un dascăl cu har, empatic, dedicat. E atât de mare nevoie de oameni de calitate!
Mulțumesc de revedere!
Mulțumesc de colaborare!
Mulțumesc de firesc și naturalețe!

Colaborări de când lumea, fără multe cuvinte. Doar cu sentimente.

Anul acesta am repetat isprava iar cea am notat anul trecut nu doar că mai e valabil, dar e și mai trainic. Mă refer la colaborarea cu Alina pentru că o parte din machete au suferit ceva stricăciuni din prea mult drag, evident!

Anul acesta am optat pentru un Einstein puțin modificat din punct de vedere cromatic, pentru a se potrivi mai bine cu fondul pe care va fi expus.

De asemenea, a apărut și umbrela RESPECT.
R de la Responsabilitate.
E de la Educație.
S de la Siguranță.
P de la Prevenție.
E de la Emoție.
C de la Comunicare.
T de la Toleranță.
În cadrul acestei campanii, elevii Alinei, care anul trecut erau în clasa a V-a, au derulat mai multe proiecte menite a conștientiza semnificația valorilor aduse în atenția lor. Au rămas în memoria lor minunate secvențe din cadrul acestei campanii care au fost afișate pe primul panou, cel cu Activitățile Noastre.

Idei sunt, Slavă Domnului! Noi trebuie să avem inspirația de a le transforma pentru a deveni palpabile iar eforturile făcute în acest sens, atât de mine, dar mai ales de ea, sunt constante, apreciabile și determinate.
Drum lin în acest nou an școlar care se preconizează a fi atât de diferit de ceea ce știam deja!

Lasă un răspuns

%d