machetedidactice.com

În Regatul Unit, ziua a unsprezecea a fost despre noi descoperiri într-un oraș vechi de când lumea

Zi de zi, acest oraș își dezvăluie minunatele secrete. Faptul că am stat atâtea zile aici a determinat plimbări zilnice în cursul lor fiind fericiți a descoperi tot soiul de clădiri, străzi, parcuri fiecare cu câte o poveste unică.

M-a bucurat faptul să văd că sunt locuri în care oamenii înțeleg și apreciază beneficiile pe care le are natura cu verdele și armoniile ei în acest fel întreținând protejând toate spațiile care o pot găzdui. E atât de multă culoare pe tărâmul acesta culoare care compensează cu griul mai mereu prezent în înaltul cerului. Cred că acest balans face ca totul să poată fi perceput în tonuri optimiste.

Aș putea spune că există o armonie aproape perfectă între oameni și necuvântătoare, modul în care ei interacționează fiind unul firesc, dar atât de rar întâlnit în marile metropole. E o activitate care aduce beneficii enorme oamenilor pentru că aceste animăluțe oferă exemple de comportament și supraviețuire.

Am descoperit în acest oraș un loc în care te simți ca în mediul rural, unde străzile nu-s pavate, de o parte și de alta a uliței fiind curți cu straturi și solarii unde oamenii vin să se relaxeze grădinărind.

În rest, o vegetație sălbatică care te relaxează și binedispune.

Cât despre căsuțele de poveste, acolo unde întorci capul nu ai cum rata una.

S-ar putea crede că doar atât se poate spune despre acest oraș. Vă garantez că nici pe departe nu am terminat de explorat. Continuăm!

Lasă un răspuns

%d