machetedidactice.com

Calendar de Advent 2020, a treisprezecea zi

Cartolina de astăzi a fost o surpriză pentru că l-a trimis să împodobească bradul, lucru pe care nu l-a mai făcut niciodată atât de repede. Nu-mi amintesc ca să fi fost vreun an în care înainte de 20 decembrie să avem bradul împodobit. De cele mai multe ori făceam acest lucru pe 22 decembrie, chiar pe 23 pentru a păstra surpriza cât mai aproape de data când sosea Moșul.

Cum anul acesta e diferit de ceilalți ani și fără a complota (că așa s-ar crede pentru că eu am meșterit calendarul) pur și simplu așa s-a nimerit. Și nu e rău, chiar deloc!

La această dată și calendarul și-a schimbat fața, devenind roșu, exact în spiritul sărbătorilor ce vor urma.

Am așteptat seara pentru a da curs provocării, deoarece dimineață am avut parte de altă provocare, aceea de a rezolva nu știu ce mister de la Roblox. Și l-am ajutat cu mare drag, chiar dacă habar nu am care-i treaba cu acest joc.

Am înțeles că nu este o provocare generală ci câte una pentru fiecare participant. Sper să fi priceput corect pentru a nu vă induce în eroare. 🙂

Odată bradul montat la locul lui, am purces la a-l împodobi. Dacă-n alți ani ascultam una-alta, de data asta am închis totul și am stat de vorbă, tot foindu-ne în jurul lui. S-a optat pentru culoarea roșie, aproape integral, cu excepția globurilor primite de băieți în anii trecuți, ele fiind argintii ori aurii, dar pentru că nu aveau cum lipsi și-au găsit loc și ele.

Lasă un răspuns

%d