machetedidactice.com

Paradis reloaded  * Day six

Azi e o zi aniversară. Blogul  meu  împlinește șapte ani.  O cifră specială  dacă mă întrebați pe mine.  Doar că lucrurile nu au fost chiar așa, adică totul a decurs normal, ziua fiind așa cum o știam eu a se desfășura în Paradis.

A fost caniculă,  dar în ceea ce mă privește asta nu a reprezentat nici un  disconfort.  Eu ador căldura, niciodată fiind  prea cald pentru mine. Cel puțin până acum.

Apa din piscină a avut peste treizeci de grade, ciorba dacă e să mă iau după nepotul meu. Însă eu nu fac baie în piscină decât foarte rar, așadar nu are cum să mă afecteze. Eu sunt un soi de om mai atipic, putând rezista vreme îndelungată la soare fără a simți nevoia unei băi. Imi este suficientă apa pe care s-o beau, nemaiavînd nevoie de nimic suplimentar. Așa a fost mereu, de când mă știu.

Cu toate astea, am respectat programul de plajă,  adică de la ora 11:00  și până la 16.:00  nu am stat la soare.  Stiu că nu e bine și țin cont de acest lucru, așa cum am făcut mereu.  Am citit cât am putut și am alternat asta cu jocurile alături de Luca.

Am putut să mă joc și cu nepotul meu care are trei ani. ceea ce a reprezentat o bucurie adevărată.

În rest,  nimic spectaculos. totul în parametri.  E bine ca suntem sănătoși,  asta  fiind tot ce contează.

Mă bucură faptul că în toată isteria asta pot face ce îmi place fără nici un pericol. Aici suntem doar noi și asta-i reconfortant.  Din toate punctele de vedere.  Am mai spus că niciodată nu mi-au plăcut aglomerarile de nici un fel și așa este și acum.

Iar cei trei câini nu reprezintă nici un pericol , asta-i  clar, doar o încântare.

Deci, ziua cinci din Paradis a fost fierbinte din orice unghi privești.  Super! Cu mulțumiri divinității pentru cele oferite.

Lasă un răspuns

2 gânduri despre “Paradis reloaded  * Day six”

%d