machetedidactice.com

Școlarel de clasa a V-a * Coconaș povestește despre a treia zi din sejurul marin 2017

Ziua a debutat cum nu se poate mai frumos; un soare minunat care numai nu te lua de mână să te ducă la plajă. Am reușit să ne odihnim bine, bine de tot. Cu siguranță o contribuție majoră au avut și paturile din acest apartament, Apartamentul Sunshine, unul extrem de primitor și îmbietor. Cum să nu te odihnești atât de bine, de vreme ce nu-ți lipsește nimic și ai toate condițiile? Curățenie, răcoare de la aparatele de aer condiționat, o terasă a apartamentului la care cina servită în familie are un aer aparte. E perfect acest cadru pentru o familie cu copii dar și pentru cei care sunt adepții unor zile de vacanță mai tihnite, fără agitație multă. Așa că, dacă vreți un răsfăț, nu ocoliți!
Ora 7.00 ne-a prins pe plajă, de data asta cu altă stare de spirit. Luca și-a revenit și nu mult după ce am ajuns, a făcut o plimbare alături de tatăl lui, de-a lungul țărmului,pentru ca mai apoi să facă și prima baie, alături de mamă. Valurile au fost de vis, priveliștea – pe măsură. Nouă, acest melanj auditiv și olfactiv ne tămăduiește toate rănile, fie că e vorba de cele care se văd sau nu. E valabil și în cazul unui urs de pluș. Zău!

  

În ciuda faptului că mama nu este o adeptă a scăldatului în apa mării, de data asta a stat cu Luca mai mult ca niciodată. Multă săritură a mai fost! Pentru că Luca nu a mai venit cu nimeni la mare, la copii mă refer, a intrat în apă când cu mama când cu tata iar eu am rămas păzitorul șezlongurilor.

Dușul și masa au urmat firesc, iar somnul de după masă a închis cercul.
La ora 16:00, cerul nu arăta că putem merge la plajă așa că am așteptat să vedem cum evoluează timpul. Și nu s-a mai putut merge la nisip iar băieții au ieșit cu bicicletele. Pentru asta tot proprietarilor Apartamentului Sunshine trebuie să le mulțumim. Fără ei, cei doi nu ar fi putut experimenta aceste senzații.

Doar ce-am intrat în casă. Eu cu mama am fost pe jos, într-o plimbare pe lângă ei. Și credeți că a fost rău? Nici vorbă! Bine că nu a plouat și am putut ieși. Cine știe ce vom mai face mâine? Vom vedea. 🙂

Lasă un răspuns