machetedidactice.com

Machete didactice – La mulți ani! Cu stimă și considerație

Mai sunt câteva ceasuri și pășim în noul an. Mă bucur și este un prilej de sărbătoare faptul că am putut parcurge acest interval de timp. Nu doresc a spune că am îmbătrânit ci mai degrabă aș afirma că m-am mai copt. Am căpătat mai multă experiență și am cunoscut oameni noi. Frumoși și buni. Creativi și receptivi.

Am avut un an foarte bun și spun asta pentru că am fost sănătoși, nu am traversat perioade dificile. Bolile inerente nu ne-au ocolit dar au fost episoade sporadice iar pentru asta nu avem cum fi nemulțumiți.

În ce privește activitatea blogului pot afirma că mi-a înlesnit colaborări frumoase și utile. Îmi place să cred că utilitatea a fost de ambele părți așa cum vreau să mai afirm o dată, dragul și bucuria cu care am lucrat fiecare machetă în parte.

Am primit un raport de activitate al anului ce tocmai se încheie și probabil că așa s-a întâmplat și la finalul anului trecut dar nu am dat eu importanță. Acum, că am mai căpătat puțină experiență, m-am aplecat mai mult asupra lui, asta pentru a vedea ce anume pot îmbunătăți și unde mai pot interveni pentru a-l face mai atractiv și interesant. Nu sunt foarte pricepută la statistici însă ei îmi spun că am reușit să scriu 291 de articole noi, numărul lor total ajungând la 761. Articolul care a avut cel mai mare impact, fiind și cel mai vizionat a fost:

Colțul aniversatului în grădinițe

O altă postare care a reușit să atragă mai mulți cititori a fost

Cum arată școala viitorului prin ochii unui școlar de 9 ani 

La capitolul atracții au mai apărut și postările

Știți câte se pot spune despre măr? Dar câte activități se pot face?

Când speranța prinde aripi

O primăvară pentru fiecare

Povestea Omului de Zăpadă

Am ajuns în atenția dumneavoastră cu ajutorul Facebook-ului, dar și prin bunăvoința unor oameni deosebiți. Doresc a le mulțumi pentru bunăvoință și pentru implicare, dar și pentru girul pe care l-au dat articolelor mele, promovându-le:

Cameliei de la Mic atelier de creație

Pro Parinti

Laurei Frunză de la Idei pentru mămici și copii 

Tot Laura a fost aceea care și-a rupt din timp pentru a așterne câteva comentarii, cele mai multe dealtfel, urmată fiind de Simona, Vavy, Nicoleta de la Flori de mandarin și Andru Sandru, creatoarea blogului Șotron.

Cam așa arată raportul trimis de cei de la wordpress. Vă mulțumesc tuturor acelora care au avut bunăvoința și curiozitatea de a zăbovi peste rândurile scrise de mine. Știu că mai am de făcut oareșce retușuri dar mă voi strădui să le remediez.

Vă doresc un an nou bun, cu sănătate și cu colaborări fructuoase. Cu clase aranjate cu gust și cu lecții bune de dat de exemplu. Aștept provocări noi cu multă, multă nerăbdare!

La mulți ani, 2016!

La-multi-ani-2016-anul-nou-numere

Lasă un răspuns

2 gânduri despre “Machete didactice – La mulți ani! Cu stimă și considerație”

%d