machetedidactice.com

Machete didactice – Crăciun cu bine, tuturor!

Image

Crăciun fericit!

Cu multa tihna, cu bine si mai ales cu sanatate!

Am dorit ca acum, la ceas aniversar sa va las si e o urare si asta pentru ca asa se cuvine. Este primul Craciun al machetelor didactice in spatiu virtual si mi-as dori ca el sa reprezinte startul unei activitati de lunga durata, dar mai ales creativa si productiva.

Zilele acestea, mai precis de pe 21 decembrie, am plecat intr-o mini vacanta de o saptamana, alaturi familia Alinei, dragii nostri prieteni, intr-o zona foarte frumoasa, Neagra Sarului – Vatra Dornei.

Aici am gasit o lume de basm, in care iarna ne-a intampinat asa cum se cuvine. Am cautat sa ne incarcam bateriile, sa ne bucuram de compania Alinei si, a lui Doru dar mai ales ale minunatelor lor fetite, Mara si Ioana. Pentru mine aceste doua fetite reprezinta o inepuizabila sursa de inspiratie si incantare prin voiosia si dragalasenia lor. Pentru Luca, un copil crescut printre adulti, aceasta perioada a reprezentat un episod in care s-a bucurat si a relationat mai multe zile la rand cu copiii de seama lui. In aceasta pensiune in care suntem cazati – Poarta Calimanilor mai sunt cateva familii care au si ei copii, deci totul s-a potrivit foarte bine.

Am avut parte de activitati minunate in aer liber, am fost la sanius, am fost plimbati de calutul Lisa cu saniuta cu zurgalai, am colindat muntii si potecile si animalutele pitite pe dupa brazi!

Am vazut o gramada de veverite ce ne priveau cu ochi iscoditori sa vada daca le-am adus provizii. Am cules minunate conuri de brad pentru activitati creative ce vor veni dar am si lucrat, impreuna cu fetele mai multe materiale pe care vi le voi arata in zilele urmatoare, atunci cand voi fi ajuns acasa si voi putea descarca fotografiile facute.

Image  Image  Image  Image

Image

Aici in locul in care suntem cazati tehnologia a ajuns, insa mesajele noastre ajung catre cei dragi cu mare greutate. Semnalul are multe intreruperi si nu se poate stabili o comunicare mai indelungata fara a exista sincope.

Insa, am simtit nevoia sa va urez voua, tuturor celor care ati avut curiozitatea si rabdarea sa rasfoiti paginile acestui pui de blog numai bine, sanatate, creativitate si inspiratie maxima!

Chiar daca nu sunt experta in acesta arta, chiar daca am intampinat multe greutati in a putea reda ceea ce fac eu, nu am renuntat si nici nu o voi face, pentru ca mesajele pe care le-am primit de la voi mi-au facut mult, mult bine!

Va multumesc pentru timpul pe care mi l-ati acordat si pentru raspunsurile pe care le-am primit si va doresc un final de an in care, momentul contabilizarii reusitelor de peste an sa fie net in superioritate numerica fata de esecuri.

Va doresc sanatate si normalitate! Sa va traiti vietile asa cum credeti de cuviinta ca este bine pentru voi si pentru familiile voastre.

Va astept cu mare drag sa ne mai treceti pragul de cate ori credeti ca aici gasiti o idee care sa va fie de folos!

Lasă un răspuns

2 gânduri despre “Machete didactice – Crăciun cu bine, tuturor!”

%d