Activități educative copii – Cum poate o serbare să fie cea mai de succes activitate

Image

Am mai bifat o serbare.
A fost frumos pentru că Luca s-a simțit bine și pentru că atmosfera a fost de sărbătoare.
După câteva luni de școala extrem de solicitante și după multe concursuri la care nu doar s-a participat ci s-au obținut și rezultate foarte bune, a sosit finalul de an (că de semestru încă nu), atât de așteptatul final.
S-a acumulat multă oboseala atât emoțională cât și fizică, iar vacanța ce stă să înceapă va fi ca un acumulator pentru toți.
Revenind la serbarea de ieri, acest gen de manifestări reușește să ne aducă laolaltă pe toți membrii familiei. Lăsăm totul baltă și mergem să vibram la unison cu cel mai mic reprezentant al ei. Nerăbdarea și emoțiile pe care el le încearcă sunt atât de mari încât, fără excepție, ne molipsim cu toții.

ImageImage

În primul rând a venit Moșul, un „Moș fals și cam… impostor” după spusele lui Luca, la vederea lui. Însă în fața primăriei din oraș există un Moș adevărat!

Image

S-au cântat colinde, s-a urat și sorcovit dar s-au și dansat dansuri populare din zona noastră. Au fost câteva zeci de minute foarte frumoase, irepetabile!

ImageImageImageImage 20131219_185844

Chiar dacă sala în care s-a ținut, adică sala de clasa nu a fost prea încăpătoare, chiar dacă cohorta de părinți și bunici făcea atmosfera extrem de încărcată, chiar dacă nu totul a mers strună, la final, după ce totul s-a contabilizat, rezultatul a fost excelent.
Acestea sunt niște clipe unice, pe care fiecare le-a trăit în felul său și pe care fiecare le va povesti, tot în felul său!
Ce activitate poate avea mai mare succes decât cele de acest tip?
Poate școala, printre multele neajunsuri pe care le are, reușește să găsească și unele atuuri: acelea de a reuși în anumite momente, de a mobiliza mase mai mari de oameni de diferite vârste care să vibreze pozitiv, la unison.

Ori ăsta, nu-i puțin lucru!

Vă doresc un final de an cu serbări cu rol terapeutic de ambele părți și cu gânduri frumoase, irepetabile, numai bune de păstrat ca amintiri.

4 gânduri despre „Activități educative copii – Cum poate o serbare să fie cea mai de succes activitate

 1. Ioana Răspunde

  Felicitari! Si noi am savurat ieri serbarea fetei! Protagonistii au fost adorabili! Si-au spus rolurile cu atata bucurie si inocenta, m-am simtit ca la un adevarat spectacol! Emotiile sunt inerente, iar schiopatarile fac deliciul momentului, cateodata.

  • machetedidactice Autor articolRăspunde

   Atatia fiori te strabat doar la asa evenimente.Eu ma bucur ca suntem sanatosi sa ne putem bucura de ele. Va doresc sa savurati fiecare secunda din existenta voastra, mame, copii, tati! Si imi doresc sa mai imi dati de stire atunci cand, ceva scris pe acest blog cere acest lucru.
   Sarbatori cu bine si cu tihna!

 2. rodica Răspunde

  Sunteti o minunata, iar copilul dumneavoastra este fantastic. Va urmaresc de multa vreme si va multumesc pentru ideile pe care le-ati pus la dispozitie . Suflet mare.Numai bine.

  • machetedidactice Autor articolRăspunde

   Va multumesc frumos! Tot ceea ce imi doresc este sa fiu sanatoasa. Si eu si voi. Si-mi mai doresc sa ma urmariti in continuare. Ar fi o rasplata pentru mine. Sarbatori cu bine si tihna!

Lasă un răspuns