Activităţi educative copii – Părinţi şi copii într-o îmbinare aproape perfectă

Image

Şi iată-ne ajunşi acasă!

Obosiţi, bucuroşi, încărcaţi cu imagini şi arome ce vor reverbera multă vreme în noi. Cauţi cu disperare în tumultul vieţii cotidiene astfel de răgazuri în care să-ţi poţi ostoi sufletul cu ceva drag, neimpus şi atemporal. Am putut sta mai mult serile fără a ne fi teamă că a doua zi vom întârzia la şcoală sau slujbă.

Image ImageImage

Am lucrat numai, dar numai dacă am avut chef. Am pictat pe sticla, am colorat, am desenat, am lucrat cu nisip, ce mai… a fost o nebunie creativa intr-un peisaj de vis şi într-o companie extrem de plăcută. Luca i-a arătat Marei cum se fac literele de mână, Ioana a desenat după şablon, excelent pentru un copil de 4 ani. Ceea ce se vede este numai şi numai meritul ei! Am realizat amprentele în lut, pe care mai apoi copiii le-au pictat şi înfrumuseţat cu sclipici. Iar toate aceste activităţi au fost realizate în cel mai lejer mod cu putinţă.

Image Image ImageImage

ImageImage

ImageImage

Image ImageImageImage ImageImageImageImage

ImageImage

ImageImage

ImageImage

Dar cele mai frumoase momente au fost cele petrecute în natură. Atâta linişte şi atâta frumuseţe! Insă imaginile vor vorbi de o mie de ori mai bine ca mine. Aşa că le las lor întâietate. O singură remarcă vă rog să observaţi ce culori are cerul.

ImageImageImageImageImageImageImageImage

Image

Pentru final, am pastrat focurile de artificii. Toti îndrăgesc artificiile iar strălucirea lor este … . În câteva secunde cât durează, reuşesc să spună totul! Concentraţie maximă.

ImageImageImage

P.S. Doresc să-i multumesc Alinei pentru modestia, calmul şi determinarea ei. Lui Doru, pentru diplomaţie şi modul în care arată că-şi iubeşte fetele. Ioanei şi Marei pentru exuberanţa, voioşia, energia şi drăgălăşenia cu care m-au mângâiat. În familia mea în care eu sunt minoritară, întâlnirea cu voi a fost ceea de ce avem nevoie acum.

Vă îmbrăţişez cu mare drag! Şi nu numai eu, ci şi băieţii mei.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: