machetedidactice.com

Machete didactice – Unde întorci capul, poţi să vezi România. Trebuie să vrei!

Image

La mulţi ani, România!

Tocmai este pe sfârşite Ziua naţională a României. Am urmărit alături de copii toată desfăşurarea asta de forţe întreaga zi. A fost frumos chiar aşa din faţa televizorului, parada militară, reportajele cu românii ce au reuşit in viaţa asta, atât în ţară cât şi peste hotare.

Aici, în urbea noastră nu sunt parade militare şi nici cine ştie ce manifestări stradale. Dar chiar dacă ar fi fost tot nu am fi putut fi prezenţi şi asta deoarece suntem bolnavi, în diferite stadii ale bolii Luca la mijloc, Răzvan pe final iar eu la început. Am căpătat un guturai mai năbădăios care ne-a cam trântit la pat, ne-a umflat timpanele şi gâtul, cât despre nas nu are rost să mai amintim. 🙂

DSC_3101

DSC_3100

Însă am luat masa în familie, am făcut diferite activităţi creative, copiii şi-au făcut temele. Ne-am reamintit locurile minunate pe care le-am vizitat în ţara noastră, cum a fost pe Transfăgărăşan sau la Vulcanii Noroioşi, ce frumos este la Lacul Sfânta Ana, Lacul Roşu şi Cheile Bicazului, ce simți când vizitezi Mănăstirile Bucovinei sau Cimitirul Vesel de la Săpânţa.

Mai avem locuri de vizitat, munţi de străbătut însă tot ce ne dorim este să fim sănătoşi pentru a putea realiza toate aceste lucruri.

Image

De-a lungul timpului s-au regăsit în machetele mele simbolurile acestei minunate țări şi de fiecare data, le-am lucrat cu bucurie.

Image  

Image   Image

Celor care vibraţi la vederea însemnelor naţionale, care mai puneţi preţ pe valorile naţionale şi care nu v-aţi pierdut speranţa, vă doresc să găsiţi o posibilitate de a vă simţi confortabil în pielea de român!

Lasă un răspuns

%d