machetedidactice.com

Machete didactice – Cele mai cerute… cele mai dorite…

Se pare că reprezentarea anotimpurilor folosind siluete feminine este cea mai agreată formă. Sunt frumoase și în ciuda acestui fapt, care te duce cu gândul la monotonie, există suficiente resurse de a arăta de fiecare dată altfel.

În colaborările mele caut să determin pe doamna care solicită, să optăm pentru ceva ce nu am realizat până la momentul respectiv, adică forme noi și poate, aici nu mă refer la fizionomii dar măcar la detalii și la culorile folosite. Pentru că anotimpurile sunt extrem de bogate în culori și forme există șansa de a reuși o reprezentare cât mai sugestivă și în același timp inedită.

Am avut și situații în care se dorea reproducerea întocmai a unei machete deja existente în portofoliu în ciuda insistenței mele de a modifica câte ceva. Nu spun că nu e bine așa dar pentru mine formele noi și provocările la fel de noi au un „gust” minunat.

Varianta de astăzi arată după cum puteți vedea mai jos.

DSCN7416

DSCN7413

DSCN7409

DSCN7406

Dimensiunea lor este de 1 metru. Fiecare este accesorizată cu elemente specifice anotimpului pe care-l reprezintă. Am reușit să mai modific, doar puțin tare, față de precedentele. Îmi doresc să-și atingă scopul și să aducă o pată de culoare acolo unde se duc.

Lasă un răspuns

%d