Machete didactice – Vine iarna, bine-mi pare?

img834

Nu sunt o împătimita a anotimpului rece! Mie îmi plac soarele, valurile, marea. Dacă ar fi după mine, aș trăi într-o țară în care să predomine vremea caldă.

Dar nu este așa și în atare condiții, trebuie sa iau din acest anotimp ceea ce-mi aduce o stare de confort. Mă văd stând la un geamlâc, lângă o gutuie (deh! Adrian Păunescu) privind o ninsoare calmă și eventual un om de zăpadă. Cu un morcov în loc de nas, cu trei cărbuni în loc de nasturi și cu o pălărie nostimă pe cap. Și în casă să fie musai cald, să pot funcționa și eu.

img842

Cu toate că nu am acest exercițiu al anotimpului rece și aici mă refer la sporturi de iarnă, am făcut de-a lungul vremii câteva plimbări la munte, într-o săniuță trasă de cai ce aveau zurgălăi (a se asculta „Sanie cu zurgălăi”!) dar eram încotoșmănată și chiar a fost minunat!

Însă piesa de rezistență a acestui anotimp rămâne împodobirea bradului și sărbătoarea Crăciunului, cu Moș cu tot.

Începând de astăzi, am să vă prezent modalitatea prin care se vede iarna în ochii și sufletul meu. Sunt fie machete folosite ca decorațiuni, fie pentru Prezență și pentru Calendarul naturii, ori alte proiecte sau acțiuni din grădiniță dar și dinafara ei.

img829 img830

Mi-aș dori să vă încânte ochii și vouă, să simțiți plăcerea cu care le-am confecționat dar să și răzbată din compoziția lor acest minunat spirit! Spiritul Sărbătorilor!

img838

0 gânduri despre „Machete didactice – Vine iarna, bine-mi pare?

 1. larisa chistol Răspunde

  Nemaipomenite!!!!! Imi puteti spune si mie,va rog, cu ce taiati polistirenul?

 2. MIHAELA TUTUNARU Răspunde

  Felicitari tot ceea ce faceti este nemaipomenit.
  Aveti maini de aur!Nu stiu cum va ajunge timpul pentru toate aceste minunatii
  As dorii si eu cateva informatii despre machetele realizate la comanda,pt ca observ ca primiti si comenzi..
  daca ati putea sa-mi trimiteti un raspuns pe mail,sau poate un nr de tel unde va pot contacta.Va multumesc!

  • machetedidactice Autor articolRăspunde

   Buna seara,
   Va multumesc pentru aprecieri si pentru cuvintele frumoase pe care le-ati avut la adresa mea. Datele mele de contact sunt afisate pe fiecare pagina de blog, in partea stanga, sus.
   Daca va pot fi de ajutot cu ceva, astept sa-mi spuneti.
   Seara placuta!

Lasă un răspuns