machetedidactice.com

Roșu la început și sfârșit de zi

Cerul dimineții a fost atât de spectaculos încât pentru mine, cea îndrăgostită realmente de el, a reprezentat o stare de grație venită la începutul unei noi săptămâni, a treia a lui gerar.

Nu doar că m-am bucurat, dar am și împărtășit cu speranța că mai sunt persoane ce vibrează la astfel de evenimente. O voi face și aici, pentru că merită.

Nuanțe de roșu cum numai natura putea oferi.

Peste zi am avut de rezolvat o serie de probleme administrative și de onorat niște comenzi pe care le aveam în derulare iar spre seară am privit emisiunea de pe TVR1, Punctul critic, cea în care invitate au fost doamnele Ioana Nicolae și Dana Papadima, subiectul discutat fiind cel al cititului.

E un subiect pe marginea căruia nu puține discuții am auzit, urmărit, eu însămi fiind o persoană care a făcut și face ceva la nivel practic nu doar declarativ, care luptă de ani de zile, atât cât a putut. Determinarea mea de a duce cartea și lectura în rândul copiilor este atât de mare, conștientă fiind de beneficiile majore a lor încât nimic nu mă poate opri din demersul meu atâta timp cât voi fi sănătoasă. Iar reacția copiilor mi-a arătat de atâtea ori că e foarte bine ce fac și nu trebuie să capitulez. Și n-o voi face, invitându-vă și pe voi, adulții, părinți ori ba să vă alăturați. Ce veți simți, povestiți după.

Lasă un răspuns

%d