machetedidactice.com

După unu vine doi, tot la fel de călduros

Mă refer la zilele acestei luni pentru că uite cum traversăm cele mai călduroase zile din ianuarie.

Iată ce a declarat Elena Mateescu, director ANM: Vom înregistra recorduri ale valorilor de temperaturi maxime pentru o zi de 1 ianuarie astfel încât perioada următoare și mai ales cum arată estimările pe termen mai lung, până în jurul datei de 30 ianuarie cel puțin până în jurul primei decade să vorbim de temperaturi ce vor caracteriza o vreme mai caldă pentru un debut de lună ianuarie.

S-a terminat vacanța pe care am avut-o la final de an, modul în care am petrecut-o aliniindu-se în cel în care o fac de obicei adică nu foarte zgomotos alături de prieteni vechi și dragi, copiii fiind acum mari și, poate, printre ultimele în care mai sunt alături de noi și nu de prietenii lor. E minunat când ai subiecte comune de discutat, preferințe la fel și poți vedea ce mult s-a schimbat dinamica discuțiilor pentru că subiectele sunt altele, pline de provocări, deh1 ca atunci când adolescenții fac parte din familie. Frumos și provocator câteodată mai ales că ei au fete iar noi băieți, ceea ce face ca datele să fie diferite.

Am plecat astăzi pentru că mâine trebuie să fim acasă, Luca având invitați la ziua lui, noi trebuind a pregăti această petrecere. Și aici diferă lucrurile însă eu sunt fericită că alegerea lui a fost cea care a fost, acesta fiind un lucru care denotă cât de tare s-a maturizat și cum alege să abordeze totul.

Revenind la drum, am avut bucuria de a-l parcurge fără incidente majore, doar atenția șoferului schimbând datele care ar fi putut arăta diferit din cauza unora care nu înțeleg să respecte regulile de circulație punându-se în pericol nu doar pe ei ci și pe alții care nu au nici o vină pentru necugetarea lor.

   

Cam așa a fost astăzi, în linii mari. Spor la ce mai faceți!

Lasă un răspuns

%d