machetedidactice.com

Alergătură prea multă pentru o zi

Ziua de astăzi a fost una extrem de încărcată pentru că a trebuit să mergem, eu și liceanul, la o testare Cambridge iar asta a adus o serie de emoții amestecate. Și pentru că totul a fost în pripă, aterizând acolo în ultima secundă, senzațiile au avut alte intensități.

Eu am fost pe post de driver, pentru că liceanul nu are încă permis și am făcut tot ce am putut pentru a menține o atmosferă cât mai degajată. El a avut emoții, cum era și firesc, dar a reușit să le gestioneze pe parcursul celor mai bine de trei ore cât a durat această testare.

Locul unde este acest centru e unul foarte frumos, într-o clădire care inițial a fost destinată unui centru comercial, dar nebunia din 2008 a deturnat totul, cu timpul devenind un soi de centru de afaceri, adică spațiul unde se află sediul multor firme cu cele mai diverse preocupări, de la locuri de joacă la firme de consultanță ori design.

Mai multe detalii, dacă sunteți interesați de acest centru din Suceava, le găsiți accesând link-ul de aici.

Ce-am făcut eu în acest timp? Am băut o cafea și am citit.

M-am plimbat prin mall, fiind gol așa reușind a parcurge câțiva kilometri buni.

Am avut răgaz să mă mai gândesc la ale mele iar asta chiar n-a fost rău.

Rezultatul testării nu a fost rău (pentru că nu s-au parcurs toate probele nefiind cum, rezultatul fiind incomplet) însă se dorește mai mult, drept pentru care se va purcede la o aprofundare mai temeinică știut fiind faptul că chichițele acestui examen și modul de abordare nu se regăsește în vorbirea curentă, dar asta e deja altă discuție. Iar timp mai este suficient.

Lasă un răspuns

%d