machetedidactice.com

Când trebuie să plătești și suporți stricăciunile altora

Au apărut primele colete deteriorate. În ciuda faptului că fiecare colet are parte de un ambalaj personalizat, confecționat special pentru el, se pare că sunt oameni care le manevrează de așa natură că le fac praf.

Cartonul este special pentru ambalat iar în interior, printre machete mai pun și folie cu bule ori polistiren special pentru a amortiza loviturile.

De fiecare dată pun bandă adeziva pe care se vede clar scris FRAGIL și chiar afișe cu specificațiile conținutului. Niciodată nu e de ajuns și e o chestie de noroc, la asta concluzie am ajuns.

Am ajuns la un grad de autocontrol că nu mă mai enervez pentru că știu că nu rezolv nimic. Așa că tot ce pot face, pentru a onora cuvântul dat este să mai trec încă o data prin tot procesul: confecționat machete, cutie și expediție pe banii mei. Consider ca este singura variantă onorabilă și corectă.

Ce mă mai liniștește în unele cazuri? Atitudinea doamnelor care descoperă ce se află în colet. Unele dintre ele sunt vehemente, de parcă eu le-aș fi trimis așa, altele sunt calme și înțelegătoare pentru că știu că situația nu va rămâne așa.

Mă macină o întrebare: dacă tu, manipulant, vezi că ai un colet care e mare, dar foarte ușor, având puțin peste 1 kilogram, cum îl poți pune la baza mașinii clădind peste el tot felul de alte colete mult mai grele și mai voluminoase? În condițiile în care scrie pe el, pe toate părțile că este fragil.

Mergem mai departe, ce altceva putem face?

Lasă un răspuns

%d