machetedidactice.com

Panorama zilei

Fălticeni, 4 iunie 2020
Pandemie: 19907/ decedați 1305/ vindecați 13919

Poarta dezinfectantă a prins viață, scoate aburi pe toate orificiile (poate ar fi trebuit să scriu nări) și și-a revendicat teritoriul, copiii trebuind a o „înfrunta”. Au biruit-o toți, cum era de așteptat.

Chiar dacă revenirea la școală nu aduce un plus așa de mare în ce privește materia, ci doar o consolidare a ei, revenirea în colectiv, chiar așa redus cum este, reprezintă un beneficiu pe latura psihologică.

Pe la vremea prânzului a sosit curierul el aducând printre alte titluri continuarea poveștii lui Isidor. Ne-am bucurat amândoi, rememorând vara în care ne-am întâlnit cu el.

Revenind la ziua care stă să se termine, a fost una frumoasă cu un concert susținut de Alexandru Tomescu și oferit de Qreator, dar și Simfonia Nr.9 de Beethoven a Filarmonicii din Oslo. Mare bucurie, un regal în adevăratul sens al cuvântului.

Anunțul celor din urmă suna așa:
Join us for Beethoven’s life-affirming Symphony No. 9, ‘Choral’, from the Oslo-Filharmonien and their brilliant new chief conductor Klaus Mäkelä

Vremea n-a fost una de vară însă previziunile meteorologilor sunt unele pozitive. Ei spun că vine căldura iar eu o aștept cu toată speranța. Nu are cum să aducă ceva rău, știu eu.

Important este că suntem în formulă completă și asta-i tot ce contează. Sănătate!

Lasă un răspuns