machetedidactice.com

Panorama zilei

Fălticeni, 25 mai 2020
Pandemie: infectați 18283/ decedați 1193/ vindecați 11630

Ce te poate bucura mai mult decât faptul că un colet pe care l-ai trimis cu curieratul rapid pe data de 18 mai, ajunge pe data de 25 mai? Nu-i bucurie mai mare după ce am sunat de muuulte ori și aici și la destinație și după ce am sperat ca totul să ajungă în bună ordine. Se pare că sunt foarte ocupați și s-au împiedicat în adrese. Doamna de la destinație a sunat de mai multe ori, i-au confirmat că pachetul este la sediul lor și au tot asigurat-o că-l vor aduce. Și au făcut-o chiar astăzi.
Așa că, am început săptămână bine dacă e să mă iau după acest reper.

În rest, nu mă pot făli cu nimic, dar ce zic eu făli nici măcar sublinia. Totul este liniar și aștept cum nu-și poate nimeni imagina să se termine cu Evaluarea asta și toată nebunia ei să ne tragem sufletele, să ne lingem rănile, să facem curățenie în jurul nostru și să pornim pe un nou drum poate mai buni. Măcar oleacă mai buni.
Mișcarea de astăzi a fost pe stadionul din apropierea casei. I-au dat drumul și lumea se învârte pe pista de alergare ca un perpetuum mobile. Mă bucur că nu se aude zumzăitul creierilor cobâlțăiți pe acest inel elastic, de culoarea cărămizilor.

În timpul cât m-am învârtit și eu în acest cerc, mi-am imaginat tot soiul de scenarii despre cum va fi, dar mai ales am rememorat etapele prin care am trecut în izolarea asta. Nu știu să cuantific daunele în ceea ce mă privește, dar știu sigur că mi-am dat toată silința să țin optimismul și bucuria la brațul meu. Nu mi-a prea ieșit, știu asta, însă atât a fost putința mea la care continui să lucrez.

Suntem în formulă completă și asta-i tot ce contează. Sănătate!

 

Lasă un răspuns

%d