machetedidactice.com

Panorama zilei

Fălticeni, 8 mai 2020
Pandemie: infectați 14811/ decedați 923/ vindecați 6423

Într-un oraș aproape pustiu nici gândurile nu se mai înșiruie cum ți-ai dori. Ascult tot mai multe voci ale medicilor psihiatri care avertizează de pericolul unei noi pandemii după ce trece cea de coronavirus: pandemia psihiatrică. Deja sunt foarte mulți care cer ajutor de specialitate neputând gestiona singuri atacurile de panică, frica pentru ziua de mâine, viitorul apropiat care arată cum nu și-ar dori. Nimic nu mai este predictibil, mulți dintre noi trăind într-o incertitudine majoră.

   

Am ieșit din bârlog pentru a-mi rezolva niște probleme, adică să printez niște imagini A3. Acasă am imprimantă funcțională, foarte bună, dar nu pot printa la aceste dimensiuni. Acolo, era destul de aglomerat și o sumedenie de atenționări. Știu, mulți dintre noi nu suntem capabili de a înțelege aceste noțiuni, de prevenție, dar la cum se repetă acum, la frecvență mă refer, nu știu cum nu poți respecta asta și înțelege.

Am avut de așteptat ceva, nu prea mult, pentru că doar le-am lăsat urmând a le lua la întoarcerea acasă. Îmi pregătesc niște materiale și aveam neapărată nevoie de aceste printuri.

În rest, nu am făcut nimic spectaculos. Am înaintat la goblenul pe care mi l-am dorit atât de tare să-l fac,

am citit puțin mai mult (cât Luca a ocupat biroul cu așa zisele lui lecții online), am mai dereticat puțin prin casă – așa, ca de început de week-end (cum sună asta cu finalul de săptămână care e de fapt în fiecare zi) și am intrat pe o platformă nouă, storyjumper. E ușor de lucrat cu ea, cel puțin mie așa mi s-a părut semănând destul de mult cu picasa.

Povestea Spiridușilor și a atelierelor făcute alături de ei

Important este că suntem în formulă completă și asta-i tot ce contează. Sănătate!

Lasă un răspuns

%d