machetedidactice.com

Panorama zilei

Fălticeni, 9 mai 2020
Pandemie: infectați 15131/ decedați 939/ vindecați 6912

Frumoasă zi de primăvară din care am ciupit și eu puțin, ieșind din casă la o plimbare prin locuri pe care nu le știu umblate. Nu era lume nici înainte, acum nici atât.

   

   

Mi-am luat o carte cu mine să citesc ceva la soare, dar nu am găsit nici un loc în care să pot face asta. Nu e nici o bancă pe drumul ăsta iar parcurile sunt închise. Și la Casa memorială Sadoveanu era un lăcătoi cât toate zilele.

În fiecare an, mergeam să ne bucurăm de un castan înflorit care era așezat la o răspântie de drumuri, acolo unde se intersectează strada Ion Creangă cu Aleea Tineretului. Anul acesta, cel care are casa lângă castan  a mutat gardul de a înghițit și castanul, acum fiind în curtea proprie noi nemaiavând acces la el. E o bucată bună de pământ acolo și sunt curioasă cum de a putut fi luat de pe domeniul public. L-am admirat de la distanță.

   

În schimb m-a bucurat de niște gălbenele perfecte.

Astăzi am urmărit prima întâlnire online organizată de cei de la SuperTeach la care au avut acces și părinții. Voi povesti cum am perceput-o eu, prin ochii părintelui și cum am simțit această desfășurare de forțe pentru că a durat mai bine de cinci ore.

Suntem în formulă completă și asta-i tot ce contează. Sănătate!

Lasă un răspuns