machetedidactice.com

Aniversare de 6 ani

Au trecut mult mai repede decât am preconizat, însă dacă privesc în urmă înțeleg cât de mult am putut evolua.
Mă bucur că pot învăța, în fiecare zi, câte ceva și că acest proces nu-mi crează nici un disconfort. E un privilegiu că am de unde alege informațiile pentru a le sedimenta, că le pot compara, analiza, procesa. Acum, la vârsta la care am ajuns, lucrurile se văd diferit prin prisma experiențelor trăite nu doar citite.
Mă bucur că în această perioadă au intrat în viața mea oameni minunați, de prezența cărora mă bucur nespus.
Îmi râde sufletul atunci când văd că primesc credit de la persoane pe care le consider reprezentative în domeniul și care au descoperit în mine ce alții nu au văzut cu mulți ani în urmă.
Am iubit cărțile dintotdeauna iar din poveștile pe care le-am aflat de la ele am luat ce am simțit eu că se mulează pe viața mea.
Cărțile pe care le-am primit, le-am îmbrăcat în haine potrivite pentru a le scoate pe străzile din jurul meu, iar cu ajutorul blogului pe străzi unde să le vadă cine are ochi și dorește să se împrietenească cu ele.
Vreau să le mulțumesc fetelor de la cartemma, Ancăi Boloș și Dianei, pentru că mi-au permis să trăiesc clipe de vis alături de copiii mei ori ai altora.

logo-cartemma-vertical

La fel, îi mulțumesc Ilenei Achim, editurii Frontiera, pentru înlesnirea de întâlniri cu personaje de poveste.

logo_frontiera_vertical

Nu pot uita editura Univers, cea care a avut grijă să aflu și povești pentru oameni mari pe care la rândul meu le-am dat mai departe. E păcat să rămână închise între coperte și să nu fie știute, trăite, simțite și de alți cititori dornici.

sigla-reg-e1539471077119

Am lăsat la urmă, special, machetele didactice  pentru că ele au fost cele care au cerut crearea acestui blog. Am evoluat foarte mult și spun asta pentru că lucrul mai susținut a cerut informări mai amănunțite, căutări pe soluții pertinente care să fie viabile pe un termen mai lung de timp.
Am găsit polistiren de calitate mai bună, vopsele care au culori vii și luminoase, dar și o calitate superioară formând o peliculă elastică la suprafață. Accesoriile folosite sunt din cele mai diverse, neexistând loc pe unde să ajung și să nu caut așa ceva.
Îmi place foarte mult ceea ce fac și remarcile pe care le primesc de la colaboratoarele mele vin să-mi confirme că se simte și vede și acolo unde lucrușoarele meșterite de mine ajung.
Vreau să mulțumesc tuturor celor care mi-au trecut pragul, dar și celor cu care am colaborat pentru încredere și timpul acordat. Vreau să le mulțumesc și celor care au stat în umbră și doar au privit/citit fără a lăsa nici o urmă, poate va veni o zi când voi afla de vizita lor.
Voi atașa ultimele machete făcute care au plecat la niște copilași din cealaltă parte a țării.
Sper să le folosească cu drag, măcar cu tot atâta drag cu care le-am confecționat eu.

20190714_222353

20190714_222205

20190714_222150

Nu vreau să închei fără a-i mulțumi domnului Mircea Ivan, cel care este „medicul” blogului. Dacă aveți nevoie de un profesionist în acest domeniu, el este unul dintre ei!

Să fiu sănătoasă să merg mai departe. Doar de atât este nevoie.

20476044_1895622780453928_4543825056648122915_n

Lasă un răspuns

%d