machetedidactice.com

Machete didactice – Și m-am mutat în casă nouă

După ce a durat foarte mult până am luat hotărârea finală, iată că, în câteva ore din seara trecută, am realizat ceea ce trena.
Am trecut blogul pe domeniu propriu pentru că nu mai puteam continua altfel: spațiul de stocare a fotografiilor fiind epuizat, nu-mi mai era permisă atașarea nici unei alte imagini.
Am fost ajutată de o doamnă foarte drăguță, Adriana Tîrnoveanu, cea care mi-a dat numele mai multor persoane de contact, pentru ca mai apoi, ajutorul efectiv să vină de la domnul Mircea Ivan.
Temeri mari am avut legat de portarea datelor, mai bine spus a arhivelor, dar după ce am trăit senzații tari la ceas de seară, atunci când din arhivă a mai apărut doar începutul și finalul blogului, totul s-a rezolvat în ziua ce a urmat.
Doamnul Mircea a mai făcut o portare de date și arhivele s-au așezat, de data asta, la dreapta paginii.
Totul s-a schimbat din ce știam: modul de arajare în pagină, scrisul, prezentarea și altele de care nu sunt acum prea în cunoștință. Le voi învăța, cu timpul, așa cum a fost și atunci când am pornit la drum.
Trebuie să-i mulțumesc public pentru răbdarea avută, pentru disponibilitate dar și pentru profesionalism. A răspuns la toate întrebările mele, mai mult sau mai puțin ok, m-a îndrumat ce și cum să fac dar mai ales m-a încurajat că totul va fi bine. E important să întâlnești oameni de acest gen, dornici să te îndrume pentru a merge pe drumul bun, desțelenit.
Apelați cu încredere la el și dacă-i scrieți la adresa mircea.ivan@gazduireenterprise.ro, veți primi răspuns imediat.
Așadar, m-am mutat în casă nouă, iar din echipa „Visuri la cheie” în cazul meu au făcut parte Adriana și Mircea. Vă mulțumesc frumos!
Pentru cei care se opreau preț de câteva clipe să-și tragă sufletul în căsuța mea, dar nu mai găsesc drumul, adresa lui este:
https://machetedidactice.com/
Pentru cei care poate caută idei pentru a se juca alături de copii dar și de a meșteri câte ceva pentru ei, tot aici vă aștept. Eu am aceleași date de contact, cele pe care le găsiți în parte din dreapta/ sus a paginii de blog.
Aventura continua!

Lasă un răspuns

7 gânduri despre “Machete didactice – Și m-am mutat în casă nouă”