machetedidactice.com

Idei pentru mămici – Momente când vacanțele țin mai mult

Da, momentele în care vacanțele țin mai mult sunt acelea în care ai ajuns cu studiul la un nivel mai ridicat. Adică atunci când ești student.
După ce am traversat un moment destul de delicat, acela al neputinței de a ne vedea un timp foarte îndelungat, vacanța pe care am petrecut-o alături a căpătat cu totul alte valențe.
Au fost momente în care tot ce s-a dorit a fost din sfera domesticului complet: casă, gătit, excursii, dar nu la depărtare mare de domiciliu și multe rostiri.
Rostiri care au acoperit o paletă așa de largă încât am ajuns să ne ostoim multe din feliile sufletului. Am suferit fiecare în alt fel, cu toate că am descoperit vibrații comune.
Ne-am remontat tot așa, fiecare după propriile puteri. Au existat momente mai grele și momente mai ușoare.
Dar le-am depășit.
Am petrecut alături clipe unice, de care ne-am bucurat sincer, în intimitatea cuibului nostru dar și alături de oamenii care contează pentru noi.


A sosit momentul unui nou început, dar și a unei reveniri: acolo unde acasă sună diferit.
Și plecarea s-a simțit altfel, și alături de Luca am fost să-l petrecem la aeroport.

Emoțiile s-au simțit dar nu așa copleșitoare și devastatoare poate și pentru că știm că de Crăciun ne vom reuni în jurul bradului dar și pentru că plănuim să îi facem o vizită în primăvară. Planuri pentru viitorul foarte apropiat pentru că mie mi-e teamă să mai gândesc în viitor. Le voi lua și voi trăi așa cum îmi va fi destinul încercând să mă bucur de fiecare moment.

Drum bun, dragul meu! Urările și gândurile care urmează, le știi. Le-am rostit la momentul potrivit.
E anul universitar în care visul tău se transformă în realitate, devine palpabil. Să-ți iasă așa cum trebuie!

Lasă un răspuns

%d