machetedidactice.com

Machete didactice – Crăciun pudrat cu fericire!

Uite că toată nebuneala s-a calmat! Pentru noi, toate se derulează la relanti. Finalul de an și ceea ce a fost înaintea lui ne-a epuizat; la propriu! Ne-a supt de vlagă dar nu și de idei. Ne-a prins cu imunitatea țăndări dar cu speranțe și planuri de lucru.
Toți ai casei suntem bolnavi într-o formă sau alta. Noi, cei copți, n-o prea rostim și căutăm s-o tratăm așa cum trebuie să vadă cel mic. Cel mare e plecat, dar nici pe el nu l-au ocolit problemele de sănătate. Nu sunt foarte grave, dar sunt și asta sporește disconfortul.
Dar le-om trece noi, că nu e prima dată când ne-au tăvălit așa.
După ce o zi întreagă am citit, jucat Mario și uitat la un film, Hugo Cabret, pe care-l așteptam tocmai din 2013, nu am putut să mă reașez iar în pat fără să le mulțumesc colaboratoarelor mele. Lor, celor care îmi provoacă atâta bucurie, doresc să le mulțumesc. Pentru încredere, dar și pentru provocări!

Le transmit toată stima și considerația mea și le aștept pentru că știu că împreună putem realiza lecții și abordări de care copiii au nevoie.

Un ursuleț elegant așa, ca de sărbătoare, vă prezintă o paletă de culori. Vă invit să lăsați câteva vorbe pe culoarea care vă caracterizează cel mai bine.

machete-noiembrie7

Sărbători cu tihnă, dascăli iscusiți, devotați și implicați! Crăciun fericit!

Lasă un răspuns

2 gânduri despre “Machete didactice – Crăciun pudrat cu fericire!”

%d